Başarılı diziye Teşkilat ve Ana Ocağı'ndan transfer! Ateş Kuşları'yla imzayı attılar

TRT1'in vazgeçilmez dizisi Teşkilat'ın Hakkı Dayı'sı Tuncer Salman ve yine TRT1'in sevilen programı Ana Ocağı'nın eğitmen annesi Ümmiye Koçak Ateş Kuşları dizisine katılıyor.

Başarılı diziye Teşkilat ve Ana Ocağı'ndan transfer! Ateş Kuşları'yla imzayı attılar
Başarılı diziye Teşkilat ve Ana Ocağı'ndan transfer! Ateş Kuşları'yla imzayı attılar
GİRİŞ 08.11.2023 13:24 GÜNCELLEME 08.11.2023 13:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem zengin oyuncu kadrosu hem güçlü hikayesiyle her cuma akşamı izleyenleri ekran başına kilitleyen ATV'nin Bozdağ Film imzalı dizisi Ateş Kuşları’nın kadrosuna başarılı oyuncu Tuncer Salman ile Ümmiye Koçak transfer edildi.

Yalan olamaz deyip son noktayı işte böyle koydu! Gönül Dağı 112.bölüm fragmanında…Yalan olamaz deyip son noktayı işte böyle koydu! Gönül Dağı 112.bölüm fragmanında…

Ateş Kuşları dizisine pek çok önemli projelerde adından söz ettiren başarılı oyuncu Tuncer Salman ile sosyal yönüyle dikkat çeken ödüllü yazar, yönetmen ve oyuncu Ümmiye Koçak katılıyor. Teşkilat'ta Hakkı dayı rolünü üstlenen Tuncer Salman ve bir dönem Ana Ocağı programında eğitmen anne olan Ümmiye Koçak, dizide sürpriz karakterle kameralar karşısına geçecek.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.

 “Ateş Kuşları”, her cuma saat 20.00’de atv’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Elinize sağlık 6 ay önce Şikayet Et
    Isabet olmuş diziye en yakışmayan insandı. yerine gelen Leyla mecnundaki adam çok daha iyi şu an oyuncular rollerini benimseyince çok daha güzel olacak Gayet güzel kişileri seçmişler tebrik ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde
İspanyol basınından Arda Güler'e: Mübarek adam!