'Maalesef' dedi ve ayrılık kararını duyurdu! Yalı Çapkını'yla yollarını resmen ayırdı

Çok yakın bir zaman önce Yalı Çapkını dizisinin ekibine yerleştirilen Cemre Gümeli, aldığı ayrılık kararını ve nedenini takipçilerine sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

'Maalesef' dedi ve ayrılık kararını duyurdu! Yalı Çapkını'yla yollarını resmen ayırdı
'Maalesef' dedi ve ayrılık kararını duyurdu! Yalı Çapkını'yla yollarını resmen ayırdı
GİRİŞ 01.11.2023 08:56 GÜNCELLEME 01.11.2023 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının beğenilen oyuncusu Cemre Gümeli'nin Yalı Çapkını'ndaki macerası kısa soluklu oldu. Bir süredir 'Talih' karakteriyle projeye farklı bir renk katan Cemre Gümeli hikayesinin bittiğini duyurdu. Geçmiş dönemde Tatlı İntikam, Servet, Elimi Bırakma ve Bay Yanlış gibi projelerde oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı elde eden Cemre Gümeli Yalı Çapkını'yla yollarını resmen ayırdı.

Final yapmasına tam 7 gün kaldı! TRT1 dizisini artık ekranda göremeyeceksinizFinal yapmasına tam 7 gün kaldı! TRT1 dizisini artık ekranda göremeyeceksiniz

Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda üstlendiği 'Meryem' karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Cemre Gümeli sosyal medya üzerinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Nedenleriyle birlikte veda sebebini izleyenlerle paylaşan Gümeli, "Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum.

Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!

Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Birisi 6 ay önce Şikayet Et
    Ben de diyordum geceleri beni neden uyku tutmuyor... Bundanmış zaaar!
    Cevapla
  • türbedar 6 ay önce Şikayet Et
    boş boş işler
    Cevapla
  • fakirullah 6 ay önce Şikayet Et
    Vah vah çok üzüldüm ne möhüm bi mesele
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor
Elektrik ve doğalgaz faturalarında yeni dönem geliyor