Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!

Üstlendiği 'Alexander Granos' karakteriyle Alparslan Büyük Selçuklu'da ortalığı kasıp kavuran Bora Cengiz, Star TV'nin iddialı dizisi Ömer'le anlaşma sağladı.

Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!
Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!
GİRİŞ 05.11.2023 17:18 GÜNCELLEME 05.11.2023 17:18

Tekfur Grigor'un oğlu olarak TRT1'in dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da hayranlarının karşısına geçen Bora Cengiz'in yeni adresi resmen belli oldu. Bizans yüzbaşısı karakteriyle hikayeye farklı bir soluk getiren Bora Cengiz, Star TV'nin dikkat çeken dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı.

Kuruluş Osman 134.bölüm fragmanında yer yerinden oynayacak! Büyük çatışma başladıKuruluş Osman 134.bölüm fragmanında yer yerinden oynayacak! Büyük çatışma başladı

Geçmiş dönemde Kalp Yarası, Alev Alev, Ramo, Bodrum Masalı, Çilek Kokusu, Yedi Güzel Adam, Sana Bir Sır Vereceğim ve Kavak Yelleri gibi yapımlarda boy gösteren Bora Cengiz'in yeni rolü netlik kazandı.

Bora Cengiz, Gülizar Irmak'ın yazdığı, Cem Karcı'nın yönettiği ve Onur Güvenatam'ın yapımcısı olduğu OGM Pictures imzalı Ömer dizisinde 'Atilla' karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Selahattin Paşalı'nın 'Ömer Ademoğlu' ve Gökçe Bahadır'ın ise 'Gamze Sağlam' karakteriyle başrolleri paylaştığı Ömer dizisi her Pazartesi akşamı izleyenleri ağırlıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı