Kuruluş Osman 134.bölüm fragmanında yer yerinden oynayacak! Büyük çatışma başladı

Oyununu kuran Osman beyin, 'Müslümanın ayak bastığı toprak zalime yurt olmaz. Haince kurulan hiçbir oyun sonsuza dek sürmez.' sözleri Kuruluş Osman 134.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 02.11.2023 09:09 GÜNCELLEME 02.11.2023 09:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Heyecanın doruk noktasına ulaştığı Kuruluş Osman 134.bölüm fragmanında Osman Bey, 'Kendinizi çok büyük, çok zeki sanırsınız. Tuzaklar kurar, yok olmamızı beklersiniz. Kurt tuzağa düşünce nasıl düşeceğini değil, hesabını nasıl soracağını düşünür.' diyerek onlar için hesap vaktinin geldiğini vurgular.

İzlemeye doyamayacağınız dizi TRT'den geliyor! Ufuklar ve Sınırlar Tabii'ye getirecekİzlemeye doyamayacağınız dizi TRT'den geliyor! Ufuklar ve Sınırlar Tabii'ye getirecek

Zalimin güç için her şeyi yaptığını ve mazlumun kanını akıttığını sözlerine ekleyen Osman Bey, 'Biz zalimler gördük, cümlesi göz koyduğu toprağa gömüldü. Biz ne münafıklar gördük, hainlikleriyle biz onları tarumar ettik.' sözleriyle ortalığı kasıp kavurur.

Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!

ATV ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 1 Kasım Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 134. Bölümünde Yenişehir’e Üstad Gera’nın gelişi ortalığı karıştırırken, Orhan Bey ise Moğol kılığına girerek Mehmet Bey’i vurur.

OSMAN BEY, LEFKE KALESİ’Nİ YAKUP BEY’DEN ALACAK MI?

Yakup Bey, Osman Bey’den önce davranmış, Lefke Kalesi’ni fethetmiştir. Kaleyi Osman Bey’e verdiğini söyler. Osman Bey ise Yakup Bey’in sinsi bir oyun içinde olduğunun farkındadır. Yakup Bey’in Osman Bey’e kaleyi vermekteki niyeti nedir? Osman Bey kaleyi kabul edecek midir?

UÇLAR’IN YENİ DÜŞMANI: ÜSTAD GERA!

Uçlar’a yeni bir düşman gelir. Bu Vasilis’in üstadı, Üstad Gera’dır. Üstad Gera ve Osman Bey karşılaşır. Fakat Üstad Gera kimliğini gizler. Tüccar olarak karşısına çıkar Osman Bey’in. Osman Bey onu Yenişehir’e davet eder. Osman Bey, Gera’dan şüphelenmiş midir?

BORAN BEY’İN AKIBETİ NE OLACAK?

Üstad Gera’nın gelişiyle Uçlar iyice karışacaktır. Üstad Gera hamlesine derhal başlar. Osman’ın en güvendiği adamını en güvendiği yerde öldüreceklerdir. Vasilis, Boran’ı öldürebilecek midir?

MALHUN HATUN’UN OYUNU!

Malhun Hatun, Saadet Hatun’un kendisine diş bilediğinin farkındadır. Ona büyük bir oyun oynayacaktır. Malhun Hatun’un oyunu ne olacaktır?

ORHAN BEY, MEHMET BEY’İ VURUYOR!

Orhan Bey hazineyi almak için bambaşka bir oyun kurmuş, Moğol kılığına bürünmüştür. Orhan Bey hazineyi alır fakat Mehmet Bey’i vurmuştur. Mehmet Bey’in akıbeti nasıl olacaktır?

OSMAN BEY’İN CEVABI NE OLACAK?

Yakup Bey ve Osman Bey yeniden karşı karşıyadır. Yakup Bey Osman Bey’den son kez biat ister. Osman Bey ne cevap verecektir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Anadolu Genci 5 ay önce Şikayet Et
    tarihsel açıdan ve eski yönetcileri tam anlatmıyor olabilir .. Ama bahane aramak ayrı bir şey.. Gidin yasak elma,kızılcık şerbeti veya ömer izleyin ..
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Beğenmeyen pembe dizi seyretsin zorlama yokki
    Cevapla
  • Yaren 5 ay önce Şikayet Et
    Tarihi ve ataları seyrediyoruz neyini beğenmediniz ki.. burda anlatılan olayların tamamı kitaplarda yazıyor biraz abartılmış bölümler olabilir.. diziye gelen gidenlerin dahi tarihteki sıralaması doğrudur.. beğenmeyen seyretmesin zaten ..
    Cevapla
  • Realist 5 ay önce Şikayet Et
    Osmanlıda maneviyat vardı. Dizide yok. Spartalı gibi rol kesen Özçivitin seçimi baştan hatalıydı. Diriliş Ertuğrul iyiydi. Fakat bu dizi tutmadı.
    Cevapla
  • Abdullah birisi 5 ay önce Şikayet Et
    diziye dahil olanlarda çok beceriksizler var sanki aşk f,ilimi oynayan birileri orhan bey bir devlet adamı ciddi bir devlet kurmaya yönetmeye talip bir şahzade öyle yalışık baygın bakışlı AŞK MEŞK zavallısı deyil bir çeki düzen verilmeli yada final edilmeli VERİLEN EMEKLERE YAZIK OLMASIN bizden demesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap