Seyretmeye doyamayacağınız dizi TRT'den geliyor! Ufuklar ve Sınırlar Tabii'ye getirecek

Projeleriyle izleyenlere benzersiz dakikalar yaşatan TRT, piyasaya sürdüğü yeni projesi Ufuklar ve Sınırlar ile ekranları kasıp kavurmaya geliyor.

Seyretmeye doyamayacağınız dizi TRT'den geliyor! Ufuklar ve Sınırlar Tabii'ye getirecek
Seyretmeye doyamayacağınız dizi TRT'den geliyor! Ufuklar ve Sınırlar Tabii'ye getirecek
GİRİŞ 29.11.2023 09:02 GÜNCELLEME 29.11.2023 09:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren ve hikayesiyle izleyenleri etkisi altına almaya hazırlanan TRT, Tabii'ye bu kez Ufuklar ve Sınırlar projesini getiriyor. Mustafa Kara'nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Medya Fikir Kulübü imzalı Ufuklar ve Sınırlar'a dair detaylar şekillenmeye başladı.

Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!Bizans yüzbaşısı olarak Alparslan Büyük Selçuklu'ya fark katan isim Ömer dizisinde!

Ahlat Ağacı ile Kuru Otlar Üstüne gibi başarılı projelere imzasını atan Akın Aksu'nun senaryosunu yazdığı Ufuklar ve Sınırlar için nefesler tutuldu. TRT'nin dijital platformu Tabii'de toplamda 10 bölüm yayınlanacak olan Ufuklar ve Sınırlar, Cihangir’de oyuncular dünyasını konu olarak işleyecek.

Kuruluş Osman 134.bölüm fragmanında yer yerinden oynayacak! Büyük çatışma başladıKuruluş Osman 134.bölüm fragmanında yer yerinden oynayacak! Büyük çatışma başladı

Ali İpin “Nedim, Kaan Taşaner “Barış”, Tuba Ünsal “Irmak”, Serhat Tutumluer “Saygın”, Seda Akman “Meray”, Özlem Conker “Ülkü”, Serkan Ercan “Emir”, Ozan Çelik “Kerim” ve Sema Şimşek ise “Pelin” karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    very Bad sen bıktım ise bu ülkede yeterince geçmişini bilmek istyen insanlar ile dolu gocunuyorsan eğer yeterli program mevcut yetmedi netfilix Amazon prime var seç sevebildigin kadar
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 5 ay önce Şikayet Et
    Sen birbirlerini aldatanların dizisini izle. Tarihini bilmezsen böyle olursun. Bizde dallas türü dizilerden bıktık
    Cevapla
  • very bad 5 ay önce Şikayet Et
    Sıktı tarihi diziler
    Cevapla
  • Sivaslı 5 ay önce Şikayet Et
    Son Osmanlı padişahı,Sultan Vahdettinin filmini tıpkı kızıl Sultan dedikleri Abdülhamid han gibi filmi ya da dizisinin yapılmasını ve yeni nesle doğru aktarılmasını isterim..
    Cevapla
  • skymoon 5 ay önce Şikayet Et
    Medine müdafii ve peygamber SAV. aşığı Fahrettin paşanın dizisini bekliyoruz, duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Özel hastanede yenidoğan vurgunu