Yeni TRT1 dizisi Ağlayan Gelin’e bomba transfer! Payitaht Abdülhamid’in yıldızıydı

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Payitaht Abdülhamid’de üstlendiği ‘Gazeteci Arif’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ekin Mert Daymaz, TRT1’in yeni dizisi Ağlayan Gelin’e transfer edildi.

Yeni TRT1 dizisi Ağlayan Gelin’e bomba transfer! Payitaht Abdülhamid’in yıldızıydı
Yeni TRT1 dizisi Ağlayan Gelin’e bomba transfer! Payitaht Abdülhamid’in yıldızıydı
GİRİŞ 09.11.2023 16:43 GÜNCELLEME 09.11.2023 16:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir Payitaht Abdülhamid oyuncusu daha sürpriz projeyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yıllar önce Payitaht Abdülhamid dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Ekin Mert Daymaz’ın yeni adresi belli oldu.

Adı resmen değiştirildi! ATV dizisinin yeni ismini duyunca şaşıracaksınızAdı resmen değiştirildi! ATV dizisinin yeni ismini duyunca şaşıracaksınız

Ekin Mert Daymaz, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Ağlayan Gelin’le anlaşma sağladı. Daymaz, önümüzdeki hafta çekimlere başlayacak ve TRT1 ekranında yayın hayatına başlayacak Ağlayan Gelin’de Tufan karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Fragmanı ortalığı kasıp kavurdu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytingleri sallayacakFragmanı ortalığı kasıp kavurdu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytingleri sallayacak

Bilindiği üzere Ekin Mert Daymaz geçmiş dönemde Seni Kendime Sakladım, Savaşçı, Gençliğim Eyvah, Ağlama Anne, Hayat Sevince Güzel, Çilek Kokusu ve Not Defteri gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Mesele 6 ay önce Şikayet Et
    Abdülhamid dizisi aşk meşk kısımları kırpılarak yeniden yayınlanılmalıdır ki bu İngiliz, Yahudi, Rus kimdir bir kez daha hatırlayalım.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 6 ay önce Şikayet Et
    Bütün kafir ve münafılklar bir olmuş israile yardım ederken bizler filistini kudüsü sahipsiz bıraktık belkide sattık Allah cc bu millete ödetir bunu Ödetsinde inşallah
    Cevapla
  • Ayten bozkurt 5 ay önce Şikayet Et
    Haklısın hemde çok haklısın . Lakin tüm denizlere komşu ve sınır komşularımızın amerikan üssündeki füzeler bize doğrulmuşken itidalli olmakta fayda yok mudur. Devletimiz zaten el altından yardım ediyor. Ayrıca üzgün olarak diyorum ki bizde hain çok.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 6 ay önce Şikayet Et
    Utanılacakk bi haldeyiz hem millet hem de ümmet olarak.Biz ne millet olabilmişiz nede ümmet yazıklar olsun bize filistin li kardeşlerimize kudüse sahip çıkamadık sonrada dizilerde filimlerde efelik kahramanlık satıyoruz Mahşer meydanında Nasıl bakacağız Peygamber efendimize sav
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…