Endişelendiren haber geldi! Gönül Dağı 113.bölüm fragmanında Selma büyük tehlikede...

‘İsteyerek ya da zorla. O herife yar etmem seni!’ diyen Zafer’in Gönül Dağı 113.bölüm fragmanında Selma’yı kaçırması korku ve gerilim dolu anlar yaşattı.

GİRİŞ 09.11.2023 10:18 GÜNCELLEME 09.11.2023 10:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Selma tarafından reddedilmeyi hazmedemeyen ve sınır tanımaz hale gelen Zafer’in yaptığı son hamle Gönül Dağı 113.bölüm fragmanına damgasını vurdu. Selma’nın Taner ile beraber olmasını istemeyen Zafer’in ansızın kaçırma girişiminde bulunması gerginliği had safhaya çıkardı. Taner’in, onsuz bir hayat düşünemediği Selma’nın başına gelenleri duyunca ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Emel Çokçalışkan’ın yazdığı, Yahya Samancı’nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı 113.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da TRT1 ekranında tutkunlarıyla buluşacak.

Köprü Film imzalı Gönül Dağı’nda bu hafta Selma ve Taner'in sevgili olduğunu bütün kasaba öğrenir. Öte yandan Veysel kızına bakarken evde yangın çıkar. Döndü ve Halime, Hüseyin'e kasabadan birini bulur. Ve Rıfat ise geçinebilmek için ek iş olarak un fabrikasında çalışır. Tüm bunların yanı sıra Yeşim diziden ayrılır. Kalacak yer arayan Yeşim'in yardımına Erkan koşar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Vur gitsin 6 ay önce Şikayet Et
    Bitirin diziyi yeter
    Cevapla
  • Ergül 6 ay önce Şikayet Et
    Veysel'i ayağa kaldırın yeter artık.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bir ara duvarı yıkılmıştı ama o duvarı sıvadı iş güneşin elemesinde
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Maksat Güneşin elenmesiyse açılan pençerelere elek takılır o sorun da çözülür, yeter ki kurtarın şu adamı.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için Güneş Toplayan Adamın dağdaki o karanlık kulübesinin duvarlarına iki pencere açın da 'Tuttum seni, attım içeri' diye her gün sabahtan akşama kadar karanlık kulübesine güneş ışığı taşıyarak aydınlatmaya çalışan Divane'yi kurtarın.
    Cevapla
  • Destan 6 ay önce Şikayet Et
    Mana içinde mana ,anlam içinde anlam ,tabii ki anlayana, güneşin elekle taşinmayacağini o da biliyor, iki pencere acmasinida biliyor, dert o değil ki,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!
İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Sınır kapısı ele geçirildi