TRT1'in iki dizisinin birden ekran ömrü bitiyor! Öğrenince hayrete düşeceksiniz

Alınan karara göre TRT1'in hem Hayatımın Neşesi hem de Benim Güzel isimli dizi projelerinin yayından kaldırılacağı tarih belli oldu.

TRT1'in iki dizisinin birden ekran ömrü bitiyor! Öğrenince hayrete düşeceksiniz
TRT1'in iki dizisinin birden ekran ömrü bitiyor! Öğrenince hayrete düşeceksiniz
GİRİŞ 27.11.2023 11:32 GÜNCELLEME 27.11.2023 11:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Güzel Ailem ve Hayatımın Neşesi dizileri hakkında final kararı çıktı. Bilindiği üzere Goya Entertainment imzalı Hayatımın Neşesi ve Fabrika Yapım imzalı Benim Güzel Ailem dizisi birkaç hafta önce yayın hayatına başlamıştı.

Kuruluş Osman'ın Komutan Frodi'si geri dönüyor! TRT1 dizisi Ağlayan Gelin'de...Kuruluş Osman'ın Komutan Frodi'si geri dönüyor! TRT1 dizisi Ağlayan Gelin'de...

İki dizinin birden ekran ömrü kısa soluklu oldu ve ekran macerasının sona ereceği tarih TRT1 tarafından izleyenlerle paylaşıldı. Ekin Atalar'ın yazdığı, Şahin Altuğ'un yönettiği ve Merve Zorlu ve Güneş Çelikcan'ın yapımcısı olduğu Hayatımın Neşesi 7 kasım tarihinde ekranlara veda ediyor.

Öte yandan Baykut Badem'in yazdığı, Sadullah Celen'in yönettiği ve Öner Arslanel ile Rodi Kayım'ın yapımcısı olduğu Benim Güzel Ailem dizisinin de 6 Aralık tarihinde ekran serüveni noktalanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Sosyal 5 ay önce Şikayet Et
    Kore tarihi diziler yapıyor. Krallık , prenslik, hayali vs. Gençler izliyor. TRT de Osmanlı, Selçuklu yapmak istemiyorsa bile hafif -konulari çok ağdalı hale getirmeden- konulu, komik, gençlerin seveceği 13 bölümlük Karahanlı, Gazneli, Artuklu, Mengucekli, Saltuklu, Germiyanoğlu vs. Kısa diziler yapabilir. Lise öğrencisi gençler kendilerini bir anda Amasya darussifasinda bulsunlaörneğin
    Cevapla
  • Vatanım 5 ay önce Şikayet Et
    Arttıkça tv bakmıyorum hep aynı konular böyle elektrik tasarrufu sağlamış oluyorum ve boşuna zaman kaybını önlemiş oluyorum herkese tavsiye ederim
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    trt'de böyle diziler mi varmış
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Trt dizilerinde biraz daha hayata dönük meseleler işlenmeli , mesela gönül dağı , konusu daha geniş tutulabillr , aşk falan azaltılmalı , günlük yaşam daha çok gerçeğe yakın işlenmeli . Arada mizah da olabilir .
    Cevapla
  • Adnan 6 ay önce Şikayet Et
    TRT yanlış yapıyor, önce milyonlarca ödeme yapıyor, sonra yayımdan kaldırıyor. Adamlar en az 13 bölüm ücretini peşin alıyor. yazık, milletin parasına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çarpıcı araştırma: İstanbul'da bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor!
Temel Kotil'den heyecanlandıran Hürjet paylaşımı: 19 Mayıs'ta sürprize hazır olun!