Taş üstünde taş bırakmayacak! TRT1, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bombasını patlattı

Birkaç gün sonra TRT1 ekranında yayın faaliyetine başlayacak olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili paylaşılan görüntüler ortalığı salladı.

GİRİŞ 13.11.2023 15:47 GÜNCELLEME 13.11.2023 15:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yeni dönem dizisi için heyecan dorukta... Birbirinden kaliteli içerikleriyle geniş bir kesimin gözbebeği haline gelen TRT1, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yi piyasaya sürecek. 13 Kasım Pazartesi tarihinde ekran macerasına atılmaya hazırlanan diziyle ilgili paylaşılan ilk görüntüler nefes kesti.

Ortalık bu kez fena karışıyor! Kuruluş Osman 135.bölüm 2.fragmanında flaş gelişmeOrtalık bu kez fena karışıyor! Kuruluş Osman 135.bölüm 2.fragmanında flaş gelişme

Kudüs'ü Haçlıların işgalinden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu olarak işleyen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytingleri altüst etmeye geliyor. Sedat İnci'nin yönettiği ve Serdar Özönalan'ın yazdığı Akli Film imzalı dizinin fragmanı izleyenler tarafından soluk soluğa takip edildi.

TRT1'in 2 dizisi birden bitiriliyor! Hangileri olduğunu duyunca çok şaşıracaksınızTRT1'in 2 dizisi birden bitiriliyor! Hangileri olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş başta olmak üzere Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici ve Seda Yıldız gibi başarılı isimler bulunuyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Bay Barış 5 ay önce Şikayet Et
    Başrol oyuncusu yanlış seçim. Alparslan gibi olmaz İnşallah....Kolay gelsin
    Cevapla
  • Ömer Genç 5 ay önce Şikayet Et
    Her tarihi filmde fon müziği gürültüsünden konuşulan anlaşılmıyor kılıç kalkan oyunları çok uzatılıyor...Aşk meşk işleri ön planda oluyor ve sürekli müslüman görüntülü hain profili ben izlemem
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Bu diziye de aşk meşk sokarlar. Dizi tarihinin en maneviyat içerikli dizisi Yunus Emre de bile aşk vardı
    Cevapla
  • Cüneyd 5 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi komedisi gibi bu da bir komediye benziyor. Hiç mi adam akılı doğruya yakin belgesel yapamıyorlar hep reyting peşindeler.
    Cevapla
  • Kızan 5 ay önce Şikayet Et
    Bir Selalattin Eyyubi yok ki başımızda ; şı israil ve abd yi derdest edelim. Anca böyle eski kahramanların kahramanlıklarını anlatarak bizi yatıştırmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...