Kuruluş Osman'ın Komutan'ı Ağlayan Gelin'de! TRT1 dizisinden gelen teklifi kabul etti

Televizyon ekranlarının uzun soluklu projesi Kuruluş Osman'da üstlendiği 'Komutan Frodi' karakteriyle yıldızı parlayan Noyan Uzer, TRT1'in yeni dizisi Ağlayan Gelin'le dönüyor.

Kuruluş Osman'ın Komutan'ı Ağlayan Gelin'de! TRT1 dizisinden gelen teklifi kabul etti
Kuruluş Osman'ın Komutan'ı Ağlayan Gelin'de! TRT1 dizisinden gelen teklifi kabul etti
GİRİŞ 12.11.2023 09:45 GÜNCELLEME 12.11.2023 09:45

Senaryo icabı Viking Savaşçısı ve Frigg'in kardeşi rolüyle Kuruluş Osman takipçilerinin tüm dikkatini üzerine çeken Noyan Uzer'in yeni adresi resmen belli oldu. İlk oyunculuk tecrübesini Kanatsız Kuşlar dizisiyle kazanan ve 2017'den beri televizyon ekranlarında boy gösteren Noyan Uzer, bu kez Ağlayan Gelin'le anlaşma sağladı.

TRT1'in 2 dizisi birden bitiriliyor! Hangileri olduğunu duyunca çok şaşıracaksınızTRT1'in 2 dizisi birden bitiriliyor! Hangileri olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Kuruluş Osman ve Savaşçı'nın yanı sıra Savaşçı ve Gorbi gibi projelerle kameralar karşısına geçen Noyan Uzer'in Ağlayan Gelin dizisindeki rolü belli oldu. Yıldız Aşanboğa'nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Bozdağ Film imzalı Ağlayan Gelin'le el sıkışan Noyan Uzer 'Ufuk' karakterini üstlenecek.

TRT1'de yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Ağlayan Gelin'in senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz yazacak ve yapımcısı ise Kuruluş Osman, Ateş Kuşları, Diriliş Ertuğrul gibi rekortmen dizilere imza atan Mehmet Bozdağ olacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'