Karabağ'ın Zafer gününe özel "Zafer Ustaları" belgeseli

8 Kasım Karabağ Zafer günü nedeniyle "Zaferin Ustaları" Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin Karabağ'ın yeniden Azerbaycan topraklarına kazanılmasındaki katkılarının anlatıldığı belgesel yayımlandı.

GİRİŞ 08.11.2023 23:24 GÜNCELLEME 09.11.2023 02:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

27 Eylül 2020'de başlayan 2. Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan, Ermenistan'ı mağlup ederek işgal altındaki topraklarını kurtarmıştı. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Karabağ Zaferi'nin 3. yılı dolayısıyla havai fişek gösterileri düzenlenirken, Haber Global, Karabağ zaferine ışık tutan bir belgesel yayımladı.

KARABAĞ'IN ZAFER GÜNÜ'NE ÖZEL BELGESEL

8 Kasım Karabağ'ın yıl dönümü nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin Karabağ'ın yeniden Azerbaycan topraklarına kazanılmasındaki katkılarının anlatıldığı  "Zaferin Ustaları" belgeseli yayımlandı.

Karabağ'da yaşanan Ermeni zulmünün anlatıldığı belgeselde, Karabağ'ın işgal güçlerinden kurtarılarak vatan topraklarına kavuşturulmasını Erdoğan ve Aliyev ekseninde ele alınıyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • yol tarifi 5 ay önce Şikayet Et
    Karabağ Türk Cumhuriyeti kurulup Türkiye'ye bağlansa daha iyi olmaz mı ?
    Cevapla
  • FAİZ=TERÖR 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan elini çabuk tut yoksa Kıbrıs 2.Gazze olacak. Ne demek on binlerce yahudinin Kıbrıstan toprak alması.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gazetede bir gün bağımsızlığını kutlar inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı