Evlerinize Sağlık, Adana'nın doğal ürünleriyle şifa dağıtıyor

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Adana'dan sağlık ve şifa dolu görüntülerle izleyici karşısına çıkıyor.

Evlerinize Sağlık, Adana'nın doğal ürünleriyle şifa dağıtıyor
Evlerinize Sağlık, Adana'nın doğal ürünleriyle şifa dağıtıyor
GİRİŞ 10.11.2023 17:32 GÜNCELLEME 10.11.2023 17:32

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki rotası Adana'nın Tufanbeyli ilçesi oluyor. Dr. Feridun Kunak ilk olarak, ilçenin en önemli gıda maddelerinden pancar ve fasulyenin üretim tesislerini ziyaret etti. Belediye başkanından ürünlere ve üretime dair bilgi alan Kunak, oradan da tarlada biber hasadı yapan teyzelerin yanına geçti. Biberler hakkında bilgi alan ve bizzat hasata katılan Kunak, biberlerin tadına bakmayı da ihmal etmedi. Orada dizlerinden şikayet eden teyzeyi de tedavi eden Kunak, daha sonra  Yuka denilen saç ekmeği yapan teyzelerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra ise belediye başkanından Roma döneminden kalma şehrin giriş kapısı olan Ala Kapı'ya dair bilgi aldı, tarihi güzellikleri keşfetti. Adana turuna devam eden Kunak, patates tarlasında hasat yapan teyzelerin bel ve diz ağrıları için egzersiz yaptırdı ve zayıflamaya yardımcı olacak önemli tarifler verdi. 

Kunak, Adana programına hastaları evlerinde ziyaret ederek devam etti, bel fıtığı ve diz ağrıları için tedavi yöntemleri uyguladı. Daha sonra pancar tarlasında hasata eşlik etti ve pancarla ilgili önemli tarifler verdi. Son olarak semt pazarını gezen Kunak, pazarcı teyzelere sattıkları ürünleri nasıl tüketmeleri konusunda şifa dolu bilgiler verdi. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK'LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi          : 11 Kasım 2023, Cumartesi

Yayın Saati           : 13:10

 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!