Yuva kurmaktan vazgeçiyor mu? Gönül Dağı 114.bölüm fragmanında kafa karıştıran çıkış!

Taner, içindeki suçluluk duygusuyla boğuşurken Ciritçi Abdullah’ın rahatlatıcı sözleriyle hafifler. Gönül Dağı 114.bölüm fragmanında amcaoğulları hassas süreçten geçen Veysel’in yüzünü güldürecek ve kendini iyi hissettirecek jest yapar.

GİRİŞ 17.11.2023 09:31 GÜNCELLEME 17.11.2023 09:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aradan uzun yıllar geçtikten sonra nihayet duygularının sesine kulak veren Taner’in sözleri olay oldu. Gönül Dağı 114.bölüm fragmanında Taner’in, ‘Ben bu aşka ihanet mi ettim, içimde çok garip bir suçluluk duygusu var’ çıkışı damgasını vurdu.

Ciritçi Abdullah ise, ‘Aşk bir gölge Taner, sen de gölgede kendini arıyorsun. Aslı bulmuşsun, farkında değilsin’ diyerek gönlünü ferahlatır. Öte yandan Hüseyin’in aşık olduğunu itiraf etmesi renkli anlara sahne olurken, Veysel’in içinde bulunduğu durumun hiç kolay olmadığını bilen amcaoğulları onu mutlu edecek bir sürpriz hazırlar.

Sanki içinde eksik bir şey olduğunu ve bunun adını koyamadığını düşünen Asuman’ın karşısına beklenmedik bir anda çıkan isim heyecanı doruk noktasına çıkardı. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, senaristliğini Emel Çokçalışkan'ın, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Gönül Dağı 114.bölümü ile 18 Kasım tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Ömer 5 ay önce Şikayet Et
    Bu evliliği bekliyoruz artık ne zaman olacağı belli olsun taner in oğlu bile dua ediyor artık bu olay gerçekleşsin bekliyoruz
    Cevapla
  • İSMAİL 44 5 ay önce Şikayet Et
    severek izliyoruz teşekkürler trt iyiki bu kanla var yoksa gavur dizilerinde bayılıyorum belgesel trt izliyorum.
    Cevapla
  • mansur 5 ay önce Şikayet Et
    ailece izliyoruz ama bazan çok fazla saçmalıyorlar
    Cevapla
  • Doğu-Batı 5 ay önce Şikayet Et
    TRT' nin internet sitesinde Gönül Dağı dizisi neden 103. bölüme kadar var. Diğer bölümleri neden yüklenmemiş onu anlamadım.
    Cevapla
  • serkes85 5 ay önce Şikayet Et
    Tabii uygulamasina gecti.
    Cevapla
  • Nari 5 ay önce Şikayet Et
    www.tabii.com diye yeni site ve uygulaması var ordan tekrar yayınlanıyor Ayrıca cok güzel dijital platform olarak diziler var.tavsiye ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar