Show TV’den yankı uyandıracak proje! Sandık Kokusu’yla reyting rekorları kıracak

Kızılcık Şerbeti, Aile ve Ne Gemiler Yaktım gibi projeleriyle adından söz ettiren Show TV, bu kez Sandık Kokusu dizisiyle ortalığı kasıp kavurmaya gelecek.

GİRİŞ 15.11.2023 16:45 GÜNCELLEME 15.11.2023 16:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nezaket Coşkun’un yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Sandık Kokusu için tüm nefesler tutuldu. Show TV ekranlarında çok yakın bir zaman sonra ekran macerasına atılmaya hazırlanan Sandık Kokusu şimdiden merak uyandırdı.

Evlenmekten vaz mı geçecek? Gönül Dağı 114.bölüm fragmanında kafaları karıştıran çıkışEvlenmekten vaz mı geçecek? Gönül Dağı 114.bölüm fragmanında kafaları karıştıran çıkış

Oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu’nun fragmanı yayınlandı. Senaristliğini Zeynep Gür ile Melis Civelek’in üstlendiği dizinin hikayesi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Bir anneyle kızının arasında yaşanan yatışmayı gözler önüne seren O3 Medya imzalı Sandık Kokusu dizisiyle ilgili herkesi şaşırtacak bir gerçek ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti’nde rol aldığı ‘Nilay’ karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan Feyza Civelek’in çocukluk döneminde başından geçen olay bu dizinin senaryosunda işlendiği öğrenildi.

Show TV, izleyenlerin şimdiden dört gözle beklediği Sandık Kokusu'nun yanı sıra Ne Gemiler Yaktım dizisiyle de ekranlara damgasını vuracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kemalettin 5 ay önce Şikayet Et
    Secime dogru Martta baslasa idi isimden tutardı
    Cevapla
  • yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    demet akbağ zombi gibi..bir türlü ölmüyor..oyuncu kıtlığı varmış gibi sürekli ekrenlarda!?
    Cevapla
  • Arif 5 ay önce Şikayet Et
    Dizi ismi yanlış olmuş Mavi sandık olsun. Bu arada adı geçenlerin hiçbiri de ilgi çekici değil.
    Cevapla
  • hharman 5 ay önce Şikayet Et
    Aileler ve gençler çok güzel dinamitlenip hayatları karartılıyor bu dizilerle. Neyi kasıp kavurduğu belli aslında
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı