Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman'ın efsane ismi Korkma Ben Yanımdayım'da! Yeni rolü...

Osman Gazi'nin yengesi 'Selcan Hatun' karakteriyle hem Diriliş Ertuğrul'a hem Kuruluş Osman'a farklı bir soluk getiren Didem Balçın, Korkma Ben Yanındayım dizisiyle el sıkıştı.

Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman'ın efsane ismi Korkma Ben Yanımdayım'da! Yeni rolü...
Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman'ın efsane ismi Korkma Ben Yanımdayım'da! Yeni rolü...
GİRİŞ 26.11.2023 16:17 GÜNCELLEME 26.11.2023 16:17

TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve ATV'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul gibi dönem dizilerinde oyunculuk performansını sergileme fırsatı yakalayan Didem Balçın'ın yeni adresi belli oldu. Üstlendiği Gündoğdu Bey'in eşi 'Selcan Hatun' rolüyle çok kısa bir süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Didem Balçın, yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Korkma Ben Yanındayım'la anlaşma sağladı.

Dokuz Oğuz'dan Ömer dizisine yılın transferi! Deniz Işın gümbür gümbür geliyorDokuz Oğuz'dan Ömer dizisine yılın transferi! Deniz Işın gümbür gümbür geliyor

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul'un yanı sıra Meleklerin Aşkı, Yalaza, Ölene Kadar, Firar, Gönülçelen, Olacak O Kadar, Çakallarla Dans gibi projelerde boy gösteren Didem Balçın'ın Korkma Ben Yanındayım'daki rolü netlik kazandı.

Fikret Reyhan'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Korkma Ben Yanındayım'a transfer edilen Didem Balçın, 'Aylin' karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor. Gerek oyuncu kadrosuyla gerekse konusuyla şimdiden merak konusu olan Korkma Ben Yanındayım'ın senaryosunu Erkan Birgören kaleme alırken yapımcılığını ise MED Yapım üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi