Dokuz Oğuz'dan Ömer dizisine olay transfer! Deniz Işın ortalığı birbirine katacak

Son olarak rol aldığı Gold Film imzalı Dokuz Oğuz dizisiyle adından söz ettiren Deniz Işın, Star TV'de her Pazartesi akşamı yayına giren Ömer'le el sıkıştı.

Dokuz Oğuz'dan Ömer dizisine olay transfer! Deniz Işın ortalığı birbirine katacak
Dokuz Oğuz'dan Ömer dizisine olay transfer! Deniz Işın ortalığı birbirine katacak
GİRİŞ 22.11.2023 13:55 GÜNCELLEME 22.11.2023 13:55

İlk oyunculuk deneyimini Her Yerde Sen dizisiyle kazanan ve 2019'dan beri oyunculuk kariyerini aktif olarak sürdüren Deniz Işın sürpriz projeyle ekranlara dönüyor. Dokuz Oğuz'da üstlendiği 'Bilge Töreyeva' karakteriyle ilgi odağına oturan Deniz Işın, Star TV'nin iddialı dizisi Ömer'le kameralar karşısına geçecek.

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul'un başarılı ismi Korkma Ben Yanındayım'a geliyor!Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul'un başarılı ismi Korkma Ben Yanındayım'a geliyor!

Oyunculuk kariyerinde Sevmek Zamanı, Masumiyet, Sefirin Kızı, İyi Günde Kötü Günde, Atiye, Leyla ile Mecnun gibi projelerde boy gösteren Deniz Işın'ın Ömer'deki rolü belli oldu. Işın, Cem Karcı'nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Ömer'de Şule karakteriyle taşları yerinden oynatacak.

Gülizar Irmak'ın yazdığı, Onur Güvenatam'ın yapımcısı olduğu OGM Pictures imzalı Ömer'in yeni yüzü Deniz Işın, olaylara farklı bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Gökçe Bahadır'ın 'Gamze Sağlam' ve Selahattin Paşalı'nın ise 'Ömer Ademoğlu' karakterini oynadığı Ömer her Pazartesi akşamı Star TV ekranında yayına giriyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...