Show TV'in iddialı dizisi Aile final mi yapıyor? Takipçilerini üzecek iddia...

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana yayın faaliyetine devam eden Aile dizisinin erken final yapacağı iddiası sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Show TV'in iddialı dizisi Aile final mi yapıyor? Takipçilerini üzecek iddia...
Show TV'in iddialı dizisi Aile final mi yapıyor? Takipçilerini üzecek iddia...
GİRİŞ 01.12.2023 16:59 GÜNCELLEME 01.12.2023 16:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Serenay Sarıkaya'nın 'Devin Akın' ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ise 'Aslan Soykan' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Aile dizisiyle ilgili üzücü bir iddia ileri sürüldü. Gökhan Usta'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Aile dizisinin erken final yapacağı söylentisi şaşkınlık etkisi meydana getirdi.

Şahane Hayatım dizisine çok konuşulacak transfer! Yeni bir soluk kazandıracakŞahane Hayatım dizisine çok konuşulacak transfer! Yeni bir soluk kazandıracak

Ali Kovanbay'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği Aile'nin 30.bölümde bitirileceği ortaya atıldı. Fakat ilgili konuya yönelik AY Yapım kanadından şimdilik resmi bir açıklama gelmedi.

7 Mart tarihinden beri Show TV ekranında ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Canan Ergüder, Nejat İşler, Levent Ülgen, Nur Sürer, Musa Uzunlar gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • SaplayanZİİ 5 ay önce Şikayet Et
    Eğer Kaldırılacak birşey var ise başı Show Ana Haber bülteni çekmelidir. Sebebi ise ülkemizde yapılması beklenen yüzlerce haber konusu var iken isveçte tramblenden zıplarken ayağı kayıp yere düşen orangutanın videosunu youtube'dan çalıp paylaşmaları.
    Cevapla
  • •505• 5 ay önce Şikayet Et
    dizi gayet güzel ve başarılı bir dizi yorumdakiler boş yapmış sevmiyosanız izlemeyin kimse size silah zoruyla izletmiyor umarım devam eder.
    Cevapla
  • İŞTE BÖYLE 5 ay önce Şikayet Et
    dizi sarmadı ısrarla bakmaya çalışıyorum ama boş. konusu anlamsız amaçı belli değil oyunculukları yapmacık yazık böyle bir kadro ama yok tutmayacak erken final olur.
    Cevapla
  • vdt 5 ay önce Şikayet Et
    oyunculukları beş para etmez, atv bi doğru düzgün dizi yayınlayamadın, Osman demeyin o diziyi transfer etti
    Cevapla
  • Munevver Ersoy 5 ay önce Şikayet Et
    Kesin reklam amacli yalan haber. cekip sundurup 10 sene devam ettirirler. Resat Nuri nin 150 sayfalik kitabindan 10 senelik dizi yapti adamlar. Herkes birbirini bosayip kadin cinayetleri 500 katina cikana kadar izlettirin bu dizileri. RTUK ne is yapar hic bilmiyorum. Coluk cocuk bunlari izliyor. Kan kin intikam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...