Şahane Hayatım dizisine çok konuşulacak transfer! Yeni bir soluk kazandıracak

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına merhaba diyen Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım dizisine çok konuşulacak bir transfer hamlesine imza atıldı.

Şahane Hayatım dizisine çok konuşulacak transfer! Yeni bir soluk kazandıracak
Şahane Hayatım dizisine çok konuşulacak transfer! Yeni bir soluk kazandıracak
GİRİŞ 16.11.2023 11:10 GÜNCELLEME 16.11.2023 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çok yakın bir zaman önce ekran macerasına atılan Şahane Hayatım dizisine taze kan geldi. Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay'ın yapımcısı olduğu ve hikayesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken diziye bu kez Emirhan Ergen transfer edildi.

Erken final yolu mu görünüyor? Aile dizisiyle ilgili yapılan o söylenti ortalığı salladıErken final yolu mu görünüyor? Aile dizisiyle ilgili yapılan o söylenti ortalığı salladı

Meriç Acemi'nin senaristliğini üstlendiği ve Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Şahane Hayatım'a yeni yüzü Emirhan Ergen'in rolü belli oldu. İlk kez Şahane Hayatım dizisiyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Emirhan Ergen, Olay Yeri İnceleme Amiri 'Nazım' karakteriyle yeni bir soluk kazandıracak.

Şahane Hayatım'la dizi dünyasına ilk adım adımını atan Ergen, burada Mesut komiserle (Onur Tuna) beraber Şebnem (Hilal Altınbilek) tarafından işlenen cinayetin sırrını çözmeye çalışacak.

Show TV’den yankı uyandıracak proje! Sandık Kokusu’yla reyting rekorları kıracakShow TV’den yankı uyandıracak proje! Sandık Kokusu’yla reyting rekorları kıracak

Her Çarşamba akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen Şahane Hayatım'da Onur Tuna, Hilal Altınbilek, Nesrin Cavadzade, Yiğit Özşener, Sumru Yavrucuk ve Serkan Keskingibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Gülenaz 5 ay önce Şikayet Et
    Benim Adım Farah çok severek izliyoruz.Gününü degistirip yerine koyduklarì Şahane Hayatım da konu diye bir şey yok yazık.
    Cevapla
  • kamiloğlu 5 ay önce Şikayet Et
    hiç izlemedim. hangi kanalda ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otoyol ve köprü geçiş ücretleri değişti! Yeni fiyatlar bu gece yarısı yansıtılacak
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü