AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde!
GİRİŞ 18.11.2023 03:46 GÜNCELLEME 18.11.2023 03:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisi, Ankara kulislerinin nabzını tutarak yaşanan gelişmeleri, siyasetin gündemini siyasi isimler ve alanında uzman konuklarıyla birlikte enine boyuna masaya yatırıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un konuk olduğu Başkent Kulisi programında bu hafta "AK Parti'de yerel seçim maratonunda adaylar nasıl belirlenecek? Cumhur İttifakı'nın Ankara ve İstanbul adayları kim olacak? CHP'deki kan değişimi AK Parti'yi zorlar mı? Yüksek yargıda yetki tartışmaları bağlamında Yargıtay mı yoksa AYM mi haklı? AK Parti'nin 31 Mart hedefleri neler?" sorularına yanıt aranacak ve siyasetin gündemindeki öne çıkan diğer başlıklar ele alınacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Alp.43 5 ay önce Şikayet Et
    Ak parti de yenileme devam eder. Çünkü Ak partiyi diğer partilerden ayıran en önemli özellik bu. Üç dönem uygulaması bunun göstergesi. Geriye değil hep ileriyi hedefe doğru çalışan, bu uğurda kendisine katkı sağlayacak yol arkadaşlarını yorulmalarına fırsat vermeden yeni yol arkadaşlarıyla değiştiren bir sistemi var.
    Cevapla
  • horoz bey 5 ay önce Şikayet Et
    ali ihsan abi sen önceki seçimde ortaya çıktın istanbul u kaybettik. bu seçimde lütfen fazla gözükme. seni seviyoruz.
    Cevapla
  • OKUYUCU 5 ay önce Şikayet Et
    imam oğlu bu sefer hüsrana uğrayacak inşALLAH
    Cevapla
  • sanana sanane 5 ay önce Şikayet Et
    süzme bu
    Cevapla
  • Kenan42 5 ay önce Şikayet Et
    Akpartide 1 gram akilyok tamam beyefendi bir adam ama istanbul yine imamoglunun olacak demekki
    Cevapla
  • OKUYUCU 5 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu hüsrana uğrayacak inşAALLAH
    Cevapla
  • Kerim 5 ay önce Şikayet Et
    Bir şey yoksa sa bir şey olmuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik