AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 18.11.2023 10:46 GÜNCELLEME 18.11.2023 10:46

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisi, Ankara kulislerinin nabzını tutarak yaşanan gelişmeleri, siyasetin gündemini siyasi isimler ve alanında uzman konuklarıyla birlikte enine boyuna masaya yatırıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un konuk olduğu Başkent Kulisi programında bu hafta "AK Parti'de yerel seçim maratonunda adaylar nasıl belirlenecek? Cumhur İttifakı'nın Ankara ve İstanbul adayları kim olacak? CHP'deki kan değişimi AK Parti'yi zorlar mı? Yüksek yargıda yetki tartışmaları bağlamında Yargıtay mı yoksa AYM mi haklı? AK Parti'nin 31 Mart hedefleri neler?" sorularına yanıt aranacak ve siyasetin gündemindeki öne çıkan diğer başlıklar ele alınacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?
 Türkiye evden çalışmaya hazır!