TRT1’den art arda dört proje birden geliyor! 2024'te ekran başına kilitleneceksiniz

Gönül Dağı, Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi, Benim Güzel Ailem, Kendi Düşen Ağlamaz, Teşkilat ve Kod Adı Kırlangıç gibi projelere imza atan TRT1’den 4 dizi birden geliyor.

TRT1’den art arda dört proje birden geliyor! 2024'te ekran başına kilitleneceksiniz
TRT1’den art arda dört proje birden geliyor! 2024'te ekran başına kilitleneceksiniz
GİRİŞ 12.12.2023 13:03 GÜNCELLEME 12.12.2023 13:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’nin ardından TRT1, arka arkaya 4 yeni diziye birden izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. İlki yeni evli çiftin başından geçenleri gözler önüne seren ve Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri yapılan “Aşka Tutsak” kod isimli dizi olacak. Senaristliğini Nehir Aytamay’ın üstlendiği Vernant Dp imzalı Aşka Tutsak’ın oyuncu görüşmeleri başladı.

Gönül Dağı'na resmen geri dönüyor! Onu görenler sevincin en büyüğünü yaşadıGönül Dağı'na resmen geri dönüyor! Onu görenler sevincin en büyüğünü yaşadı

İkincisi ise Motto Yapım imzalı Kara Ağaç olarak açıklandı. Yönetmenlik koltuğunda Ufuk Hakan Eren’in oturduğu projenin çekimleri Kayseri ile Kapadokya’da gerçekleştirilecek. Oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı şimdilik belirsizliğini korurken, başrollerinde Olgun Şimşek ve Emre Kıvılcım’ın yer alacağı belirtildi.

Üçüncüsü de, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Ağlayan Gelin olarak duyuruldu. Senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı Bozdağ Film imzalı Ağlayan Gelin’in oyuncu kadrosu resmen belli oldu. Yıldız Aşanboğa’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Ağlayan Gelin’de, Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer, Sidar Tublek, Bala Atabek ve Ali Berk Reşitoğlu gibi iddialı isimler olacak.

Dördüncüsü ise, Şafak Bal’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Fatih olarak seyircisiyle paylaşıldı. Serkan Çayoğlu’nun ‘Fatih Sultan Mehmet’ karakterini üstleneceği, Cihan Bozkaya, Ozan Bodur, Fatih Güler ve Enes Şengönül’ün senaryosunu kaleme alacağı Fatih dizisinin oyuncuları ilan edildi. Şimdiden merak konusu haline gelen dizinin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Fikret Kuşkan, Sinan Albayrak, Tuba Ünsal, Ertuğrul Postoğlu gibi oyuncular yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    İyi de bu diziler çok geç saatte başlıyor. İşi var, okulu var dinlenme zamanına denk geliyor. Hiç olmazsa 20:30 da başlamalı en azından 23 de bitmiş olur. TRT yönetimi bunu dikkate almalı. Aileye gençliğe verilen önem gösterilmeli.
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Kürşad ve 40 cerisi işte bu çekilir
    Cevapla
  • Emekli İsmail 5 ay önce Şikayet Et
    Bir dizide çakırcalı Mehmet efe, ince memet efe dizileri dağlarda köylerde çekilsin. O zamanki köy ağların gaddarlığı, efelerin kurtuluş savaşındaki etkileri bunların gerçek gözlerde görülmesi.
    Cevapla
  • Akrep06 5 ay önce Şikayet Et
    Tarih dizileri genel olarak bakıldığında aynı mantıkla, aynı senaryolarla yapılıyor, birinin diğerinden bir farkı yok, birde gerçeklerin çok dışında bir çekim oluyor, bazı senaryolar tarihin dışına çıkıyor, artık pek tutmuyor seyirciyi sıkmaya başladı....
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 5 ay önce Şikayet Et
    Tarih dizileri istiyoruz.Kurtların büyüttüğü Börü fena olmazdı.Birazda efsane tarih fena olmazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taksiciye satırlı dehşet! Başparmağını kopardı: Sebebi, ‘yok artık’ dedirten cinsten
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz!