Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye ağızları açık bıraktıran transfer! Gelen isim şaşırttı

TRT1’in büyük bir beğeniyle seyredilen ve başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı projesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Fırat Çelik transfer edildi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye ağızları açık bıraktıran transfer! Gelen isim şaşırttı
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye ağızları açık bıraktıran transfer! Gelen isim şaşırttı
GİRİŞ 10.12.2023 09:25 GÜNCELLEME 10.12.2023 09:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu’nun final yapmasının ardından yayın hayatına başlayan Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’de transferlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Yalı Çapkını projesiyle kameralar karşısına geçen ve burada üstlendiği ‘Efe Han’ karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Fırat Çelik, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle el sıkıştı.

Gönül Dağı 117.bölüm fragmanında acı haber geldi! Doktorun sözleri içleri yakıp kavurduGönül Dağı 117.bölüm fragmanında acı haber geldi! Doktorun sözleri içleri yakıp kavurdu

Eyyubiler hanedanının kurucusu ve ilk hükümdarı Selahattin Eyyubi’nin hayat hikayesini anlatan dizide Fırat Çelik, Urfa Haçlı Kontunun oğlu ‘Gregor’ karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ailesinin yeni üyesi Fırat Çelik oyunculuk kariyerinde, Saklı, Poyraz Karayel, Gönül İşleri, Firuze, 20 Dakika, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi projelerde boy göstermişti.

Serdar Özönalan’ın yazdığı, Sedat İnci’nin yönettiği ve Emre Konuk’un yapımcısı olduğu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi her Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarına damgasını vuruyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mesut 4 ay önce Şikayet Et
    Vay be ne transfer Ben de Kenan İmirzalıoğlu geldi zannettim
    Cevapla
  • Salih Entel 5 ay önce Şikayet Et
    Vay be! Asrın transferi olmasın
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    böyle isim geliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti
Türkiye'nin CDS puanı açıklandı! 2020'den bu yana en düşük seviyeyede!