Gönül Dağı 117.bölüm fragmanında kahreden haber! Kimse böyle olacağını beklemiyordu

Gönül Dağı 117.bölüm fragmanında doktorun, ‘Yangından dolayı göz sinirleri ve retinası ciddi hasar aldı. Rüstem Bey görme yetisini tamamen kaybetti.’ şeklindeki sözleri yürekleri dağladı.

GİRİŞ 07.12.2023 09:01 GÜNCELLEME 07.12.2023 09:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRT1’in yoğun ilgi gören dizisi Gönül Dağı’nda Özcan Varaylı’nın üstlendiği ‘Rüstem Öztürk’ karakterinin başına talihsiz bir olay geldi. Yeşim ve Fazıl’ın babası olan Rüstem’in beklenmedik bir anda apar topar hastaneye sevk edilmesi korku dolu anlara sahne oldu. Gönül Dağı 117.bölüm fragmanında Rüstem’i hiç vakit kaybetmeden ameliyathaneye alan doktorun verdiği haber sonrası Yeşim ve Fazıl’ın dünyası başına yıkıldı.

Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanında büyük şok! Geri adım atmaya hiç niyeti yokKendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanında büyük şok! Geri adım atmaya hiç niyeti yok

Hem göz sinirleri hem retinası zarar gören Rüstem Bey’in görme yetisini tamamen kaybetmesi sevdiklerini derin bir üzüntüye boğdu. Emel Çokçalışkan’ın yazdığı, Yahya Samancı’nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı 117.bölümüyle 9 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Bir vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Dizi izlemeyen biri olarak geçen bi 15 dk izledim dedim ki neymiş bu dizinin özelliği herkes bir övüyor, eğer dizinin geri kalanı da öyleyse psikoloji bozma garanti. Daha önce manyaklar apartmanı vardı bu dizinin de adı olsa olsa drama dağı olur. Gönül sürekli yerlerde sürünüyor resmen. Ne dağı?
    Cevapla
  • A.Hüdaverdi-KONYA 5 ay önce Şikayet Et
    Ailece seyredilebilecek güzel bir dizi, ara ara gündemdeki olaylara verilen mesajlar, dini ve ahlaki mesajlar çok güzel, her bölümü heyecanla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fazlasiyla acitasyon dram dram bu kadari gercekten sacma
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    7 yaşındaki kızımn psikolojisini bozdu artık. Biz izlemeyi bıraktık ama kızım her cumartesiyi heyecanla bekliyor. Saçma sapan şeyler izlemesin diye izlemesine müsade ediyorum ama her bölüm ağlama zırlama acıtasyon.. Ha bu arada manyağın biri çıkar diye yazayım o terbiye yoksunu dizilerin hiçbirini izlemiyoruz. sonra ggidin şunu bunu izleyin demeyin...
    Cevapla
  • Alya nisa 5 ay önce Şikayet Et
    Gerçkten çok haklısınız güzel aile dizisi ama çok acımasyon benim bile içim şişiyor seyredecek hiçbir dizi yok ahlak bozucu çarpık ilişkiler aile içinde birbirlerine göz koymalar evlilik dışı hamilelikler herş normal gibi ekranlarda pes doğrusu
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Sen git Yalı Çapkını nı seyret
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Eleştiri yapılabilir haktır, lakin Bu diziyi rekor düzeyde izlenim var, bazen azda olsa kusurlu olabiliyor, olurda,, hayatın akışına yönüne önem verilen diziyi beğeni ile izlemeyi seviyor, ve başarılı bir şekilde devam etmesini destekliyoruz,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz