Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanı: Şok gelişme! Onu kararından vazgeçiremeyecekler

Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska'nın üstlendiği NGM imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanında Mesut, Alize ve Serkan’a karşı son kozunu oynuyor.

GİRİŞ 07.12.2023 09:04 GÜNCELLEME 07.12.2023 09:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gerek eğlenceli hikayesi gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, 7 Aralık Perşembe tarihinde 23.bölümüyle TRT1 ekranında yayına girecek.

Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen'in yapımcılığını üstlendiği ve 22 Haziran'dan bu yana yayın faaliyetine devam eden Kendi Düşen Ağlamaz'da bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşanacak.

Gönül Dağı 117.bölüm fragmanında acı haber geldi! Doktorun sözleri içleri yakıp kavurduGönül Dağı 117.bölüm fragmanında acı haber geldi! Doktorun sözleri içleri yakıp kavurdu

Oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak gibi isimlerin yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz, Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu gözler önüne seriyor.

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisinde Neler Olacak?

Alize, Serkan’ın Mesut’la sözleşme imzalamasına engel olamayınca gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır. Alize, Serkan’a Mesut’un kim olduğunu söylediğinde ikinci şoku yaşar.

Serkan, Alize’nin kendisini bu kadar saf zannetmesini hem hazmedememiş hem de Alize’nin gizli saklı iş çevirmesine çok öfkelenmiştir. Alize, özür dilemediği sürece Serkan da geri adım atmayacaktır. İki inatçı aşığı zor günler beklemektedir.

Alize, sonunda Serkan’ın onsuz hayata alıştığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Fakat aşıklarımız henüz bilmese de tehlike çanları oldukça yaklaşmış, Mesut son kozunu oynamıştır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Fenerbahçe 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu da izleyenler mi var şaşıyorum...
    Cevapla
  • memo-se 5 ay önce Şikayet Et
    bence çok güzel bir dizi ,insanın sitresini alıyor, tavsiye ederim...
    Cevapla
  • ramazan arıcı 5 ay önce Şikayet Et
    gerginlik ve stresten uzak durup komediden hoşlananlar için beğeniyle izlenen bir dizi. ayrıca sait genay, hivda zizan, yonca cevher gibi çok başarılı oyuncular var.
    Cevapla
  • tokatlı 5 ay önce Şikayet Et
    berbat bir dizi zaman harcamaya değmez engüzeli trt belgesel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!