Gönül Dağı 119.bölüm fragmanı: Taner’den hesapları bozacak cevap! Başlamadan bitecek mi?

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanında Taner’in, ‘Düşünmeden edemiyorum. Acaba yine bir sıkıntı çıkar da Selma’yı üzer miyim?’ çıkışı kafalarda soru işareti bıraktırdı.

GİRİŞ 20.12.2023 10:57 GÜNCELLEME 20.12.2023 10:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanında nihayet beklenen gün gelip çatmıştır ve Selma ile Taner’in hayatını birleştirmesinin önünde hiçbir engel kalmamıştır. ‘Amcanızın da kırkı çıktı. Ertelediğiniz ne varsa yapın tez elden’ çıkışının ardından Selma ile Taner artık hazırlıklara girişir.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 5.bölüm fragmanı: Flaş karar! Taş üstünde taş bırakmayacakKudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 5.bölüm fragmanı: Flaş karar! Taş üstünde taş bırakmayacak

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Taner’in annesi, ‘Yarın müsaitseniz size gelmek istiyoruz ailecek’ deyip Selma’yı heyecanlandıracak o haberi verir. Sular durulmaya ve her şey rayına oturmaya başlamıştır ancak Taner’in içini beklenmedik bir sıkıntı kaplar. Düşünmeden edemediğinin altını çizen Taner’in herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda Selma’yı üzme kaygısını taşıması gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme damgasını vurur.

Nefes - Yer Eksi İki'yi soluk soluğa izleyeceksiniz! Namını sınır ötesine salacakNefes - Yer Eksi İki'yi soluk soluğa izleyeceksiniz! Namını sınır ötesine salacak

Öte yandan yaptığı kötülüklerle Taner'in başına dert açan ve bir süre yakasından düşmeyen Yasemin'in kasabaya tekrar dönmesi gerginlik seviyesini tavan yaptırır.

Emel Çokçalışkan’ın yazdığı, Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu ve Yahya Samancı’nın yönettiği Köprü Film imzalı Gönül Dağı 119.bölümüyle 23 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • 9.köyün delisi 4 ay önce Şikayet Et
    80 yılda bozulan aile ve toplum yapısı bize has, bizi anlatan dizilerle belki 160 yılda geri gelecektir devam TRT ...
    Cevapla
  • Cngz56 4 ay önce Şikayet Et
    Tanerde ölen amcası gibi işin cılkını çıkardı
    Cevapla
  • Adnan Polatcan 4 ay önce Şikayet Et
    izlemediğimden hep merak ediyordum bu diziyi, sonra 105. bölüme kadar iki haftada izledim internet'den. Elhamdulillah beynimde artık kırışıklık kalmadı, dümdüz ütülendi. kayın validenin silahını elinden almak isteyenlere tavsiye... iki hafta, en az 100 bölüm TR dizisi izle
    Cevapla
  • hasan ortakcı 4 ay önce Şikayet Et
    konu bulamayınca ilkokul hikayeleri gibi oldu.
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Valla tam bir aile dizisi 4 yıldır kaçırmadan izliyoruz ammaaaaa artık seneryo çok başa döndü yasemin geri döndü ve kesin Selma ve Taner e sardıracak artık kötü şeyler görmek istemiyoruz bırakın insanları bi mutlu olsunlar bizde onlar sayesinde mutlu olalım tamam hayat her zaman mutlu yapmıyor ama artık sıkılmamak için lütfen zırt pırt kötüleri geri çağırmayın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmenlik atama taban puanları 2024 tablosu netleşti!
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır