Zengin lezzetleriyle sofralardaki yerini koruyan Osmanlı mutfağı

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini ekranlara taşıyan Elimin Bereketi, zengin yemek tarifleriyle sofraları güzelleştiriyor. Sevilay Sungur'un sunduğu Elimin Bereketi, bu hafta Osmanlı lezzetlerini izleyenleriyle paylaşacak.

Zengin lezzetleriyle sofralardaki yerini koruyan Osmanlı mutfağı
Zengin lezzetleriyle sofralardaki yerini koruyan Osmanlı mutfağı
GİRİŞ 21.12.2023 16:46 GÜNCELLEME 21.12.2023 16:46

Her hafta başka bir eve konuk olan Elimin Bereketi, en lezzetleri yemeklerin yapımına eşlik ederken ilginç tarifleri, püf noktalarını ve pişirme tekniklerini ekranlara taşıyor. Elimin Bereketi bu hafta Nur Hanım'ın evine konuk oluyor ve Osmanlı mutfağından eşsiz tariflerle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. İncir, kuru erik ve bal ile yapılan etli yemeğin yapımına eşlik eden Sungur, bu eşsiz tarifi izleyenleri için anlattı. Daha sonra Fıççın adı verilen böreğin enfes görüntüsünden kendisini alamadı. İnce hamur içine tahin ve ceviz konarak yapılan pratik tatlıyla devam eden Sungur, çorba ve salatayla birlikte tüm sofranın sunumunu izleyenleriyle paylaştı.

Bambaşka mutfaklardan yemeğe dair püf noktaları ve lezzetli tarifler Elimin Bereketi ile her Cumartesi 14:15'te Ülke TV'de..

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak