RTÜK Başkanı Şahin'den medyaya harekat uyarısı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda şehit olan Türk askerleri ile ilgili yapılan yayınlara ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 24.12.2023 16:03 GÜNCELLEME 24.12.2023 16:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda şehit olan kahraman Türk askerlerine ilişkin yayın yapan tartışma programlarına uyarıda bulundu. Şahin, tartışma programlarında ‘analiz’ adı altında ekranlara getirilen bilgilerin terörle mücadeleyi sekteye uğratabileceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Kalleş terör örgütü PKK'nın son saldırıları ile kahraman askerlerimizden şehitler verdik. Başımız sağ olsun. Ülke olarak terörle mücadelemizin, aziz milletimizi tehdit edecek tek bir terörist kalmayana dek devam edeceği konusunda şüphemiz yoktur. Bununla birlikte tartışma programlarında veya haberlerde maalesef terörle mücadelemizi zaafa uğratabilecek kimi bilgiler 'analiz' adı altında ekranlara getirilmektedir. Medya kuruluşlarımızı bu konuda yapacakları yayınlarda gerekli özeni göstermeleri ve bu çizgide yayın yapmaları konusunda önemle ikaz ediyoruz. Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz, uğratmak istemez. Bu vesile ile tekrar kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • TC.Kılınç 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan gereğini lütfen yapın..
    Cevapla
  • Artık 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, sosyal medyada da mücadele vermemiz gerekiyor. Ekşi Sözlük denilen lağam çukurunda şehit yakınlarımıza ağza alınmayacak sözler sarf edildiğine dair haberler var,ben tenezzül edip bakmadım. Haber7 yaptı haberi. Lütfen bu çukurları da temizleyelim.
    Cevapla
  • Doğrular 4 ay önce Şikayet Et
    12 şehit var diyemedi TRT Haber? Bana bunu anlat sayın İLETİŞİM BAŞKANI ve onun başa getirdiği sözde RTÜK başkanı ____?????
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Şehitlerimiz daha mevzide iken Haçlı Medyası TRT vur patlasın çal oynasın havasında İdi. RTÜK Başkanı ve TRT Yönetimi Derhal İstifa Etmeli
    Cevapla
  • Gurbtci 4 ay önce Şikayet Et
    Gecmis zamanlarda Muhammed isimli birisi Dul bir kadinin oglunu olduruyor. Katile beddua edecek...diyorki ula bireyler diyecegum ama adina yazuk...Simdi Rtuk baskani Sana cok sey demek istiyorum ama adina yazik...Uyan Filim adi altinda bu milletin degerlerine saldiriyorlar.sen nerdesin..adina yazik adina.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı