Teşkilat 89.bölümde ekipten takdire şayan hareket! Burnundan fitil fitil getirdiler

Burak Arlıel'in yönettiği ve Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Teşkilat 89.bölümde ekip ustalıkla hazırladığı planla düşmana zor anlar yaşattı.

GİRİŞ 25.12.2023 14:08 GÜNCELLEME 25.12.2023 14:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ta Neler Yaşandı?

Cihangir sağ salim kurtulmasının ardından Skarlet ve Anton kaçmayı başardı. Ekip ve güvenlik güçleri dört bir koldan Skartlet’le Anton’u yakalamak için harekete geçti. Uzay ve Nazlı, ele geçirilen tüm bilgileri incelerken Skarlet’in de İsis olduğu konusunda şüphe kalmadı.

İntikamdan gözü dönen Skarlet, Anton’un ısrarlarına rağmen Neslihan’ı ortadan kaldırmadan gitmeyeceğini söyledi. Skarlet, yıllar önce Neslihan’ın annesini öldüren tetikçiye Neslihan için görev verdi. Ömer, Neslihan’ın korunması için önlemleri arttırdı. Kaos ortamı yaratmak için masum vatandaşlara düzenlenen suikastlerle ekibi köşeye sıkıştırdığını düşünen Skarlet, Neslihan’a bir teklif sundu.

Neslihan’a eğer Ömer’e verilen sancağı bakanlık binasının bahçesinde yakmazsa her saat başı birilerinin öleceğini söyledi. Başından beri her şeyi en ince detayına kadar planlayan Ömer, Neslihan’la birlikte Skarlet’in dediğini yapmaya başladı. Bu sırada ekip Lodos’u ele geçirirken Neslihan’a da sahte bir vurulma anı düzenledi. Sonunda intikamını aldığını düşünen Skarlet, derin bir nefes alıp Neslihan için düzenlenen cenazeyi uzaktan izlerken Neslihan ve ekibi karşısında buldu. Skarlet yakalanırken kaçmak için bekleyen Anton ise büyük bir darbe aldı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Yaptığınız diziler pembe dizi tadında ve berbat. Ve aşırı hamasi. Gerçek hayatta bu kadar hamaset olmaz. Biraz normal insan portresi çizin artık şu dizilerinizde. Anlatmak istediğiniz şeyi de doğru düzgün anlatın. Ve kadınla erkeği bir tutmaktan vazgeçin. Selahattin dizisine şöyle bir baktım. Elinde 15 kilo kılıçla dövüşen kadın görünce kapattım. Yahu gerçekçi olun biraz.
    Cevapla
  • İsimsiz 4 ay önce Şikayet Et
    Gecen Seneki bölümler daha iyiydi ve heycanlıydı
    Cevapla
  • Tırıs 4 ay önce Şikayet Et
    Bazı sahneler çok saçma sırıtıyordu. Biraz daha gerçekçi olmak lazım.
    Cevapla
  • rerbil 4 ay önce Şikayet Et
    önceki sezonlar daha iyiydi tamamen aşk ve duygusal film sahnelerini andırıyor
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    bazı sahneler ve senaryo ilkokul müsameresi gibi, daha da gelişmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!