Kuruluş Osman’dan Fatih dizisine çok konuşulacak transfer! Ortalığı tozu dumana katacak

Kuruluş Osman’da ‘Komutan Flatyos’ karakteriyle isminden bahsettiren ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, TRT1’de yayın hayatına başlayacak Fatih dizisinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

Kuruluş Osman’dan Fatih dizisine çok konuşulacak transfer! Ortalığı tozu dumana katacak
Kuruluş Osman’dan Fatih dizisine çok konuşulacak transfer! Ortalığı tozu dumana katacak
GİRİŞ 27.12.2023 10:20 GÜNCELLEME 27.12.2023 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Üstlendiği ‘Aya Nikola’nun yardımcısı ve dostu’ rolüyle Kuruluş Osman’a fark katan Seçkin Özdemir’den sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi. Geçirdiği tempolu maceranın ardından tekrardan bir dönem dizisiyle daha ekran önüne çıkacağı öğrenilen Seçkin Özdemir’in yeni adresi açıklandı.

Kuruluş Osman 142.bölüm fragmanı: Saklanan gerçekler teker teker ortaya dökülüyor!Kuruluş Osman 142.bölüm fragmanı: Saklanan gerçekler teker teker ortaya dökülüyor!

Özdemir, Şafak Bal’ın yönettiği, Ozan Bodur, Fatih Güler, Enes Şengönül ve Cihan Bozkaya’nın yazdığı yeni TRT1 dizisi Fatih dizisiyle el sıkıştı. 2024’ün ilk aylarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Miray Yapım imzalı Fatih’in yeni üyesi Seçkin Özdemir, ‘Konstantin’ karakteriyle ortalığı tozu dumana katacak.

Teşkilat 89.bölümde ekipten takdire şayan hareket! Burnundan fitil fitil getirdilerTeşkilat 89.bölümde ekipten takdire şayan hareket! Burnundan fitil fitil getirdiler

Bilindiği üzere Seçkin Özdemir, Baş Belası, Hizmetçiler, Sevgili Geçmiş, Can Kırıkları, Tehlikeli Karım, Ateş Böceği, Kiralık Aşk, Acı Aşk, Racon: Ailem İçin, Bir Aşk Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl ve Al Yazmalım gibi yapımlarda da boy göstermişti.

TRT1 yeni dizisi Bir Sevdadır'la 2024'e damga vuracak! Reytingleri sallamaya geliyorTRT1 yeni dizisi Bir Sevdadır'la 2024'e damga vuracak! Reytingleri sallamaya geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • haydar 4 ay önce Şikayet Et
    isabetli seçim
    Cevapla
  • samsun 4 ay önce Şikayet Et
    çok önemli bir haber kesinlikle son dakika yayınlanmalı her yerde....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri