TRT1'in yepyeni dizisi Bir Sevdadır, 2024'te reytingleri altüst etmeye geliyor! Kadro...

Başrollerini Sude Zülal Güler ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı, Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği Bir Sevdadır dizisi, TRT1 ekranlarında yayın macerasına adım atmaya hazırlanıyor.

TRT1'in yepyeni dizisi Bir Sevdadır, 2024'te reytingleri altüst etmeye geliyor! Kadro...
TRT1'in yepyeni dizisi Bir Sevdadır, 2024'te reytingleri altüst etmeye geliyor! Kadro...
GİRİŞ 29.01.2024 14:44 GÜNCELLEME 29.01.2024 14:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla TRT1 ekranının çok konuşulacak yapımı olmaya hazırlanan ‘Bir Sevdadır’ dizisinin setinden ilk kare geldi.

Merakla beklenen Bir Sevdadır dizisinin çekimlerine geçtiğimiz gün Kapadokya’da başlandı. Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Bir Sevdadır’ın setinden ilk kare” notuyla paylaşılan fotoğrafta dizinin başrol oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler (Yeşil) yer aldı. Dizinin setinden paylaşılan ilk kare, izleyicilere Yeşil ile Yasin’in dünyasına dair ufak ipuçları verirken, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Yıldız Aşanboğa’nın yaptığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Merve Şeyma Zengin, Doğukan Polat ve Meral Çetinkaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Çok konuşulacak ‘Bir Sevdadır’ dizisi yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Aşk meşk dizisiyse bir işe yaramaz. Vatan millet bayrak İslam gibi değerler ve gerçek tarihi islemeliler dizilerde.
    Cevapla
  • Memoral 3 ay önce Şikayet Et
    Dizi film izlemek boşa vakittir karşılarında kamera rol kesiyorlar millette ağzı açık heyecanlanıp hoşuna gidiyor bırakın bu işleri çocuklar kanar yapılan rollere. Ailecek oturup 4 saat tv ye bakacağınıza kitap okuyun topluca okey oynayın daha çok kaynaşırsınız..
    Cevapla
  • Huzur 3 ay önce Şikayet Et
    Televizyon kalkmalı artık çok seyrettik
    Cevapla
  • Büşra 3 ay önce Şikayet Et
    Sende mi gidiyorsun demekki gitme iyiydi
    Cevapla
  • serap 3 ay önce Şikayet Et
    Gönüldağı bitmesin bu zaman en iyi aile dizisi en başından beri takip ediyorum biterse üzülürüm diğer diziler gibi kimin eli kimin cebinde belli değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti