Kendi Düşen Ağlamaz 26.bölüm fragmanında peş peşe gelişme! Seyirci çok şaşıracak

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan, yayınlandığı her hafta yoğun ilgi gören Kendi Düşen Ağlamaz 26.bölüm fragmanında nefes kesen gelişmeler yaşanacak.

GİRİŞ 27.12.2023 09:21 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak'ın paylaştığı, eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 28 Aralık Perşembe akşamı 26.bölümüyle ekranlara gelecek.

TRT1'den Bir Sevdadır dizisi geliyor! Konusuyla izleyenleri etkisi altında bıraktıracakTRT1'den Bir Sevdadır dizisi geliyor! Konusuyla izleyenleri etkisi altında bıraktıracak

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri izleyenlerin beğeniyle seyrettiği Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz'da Neler Yaşanacak?

Serkan tam Alize’yi kaybettim derken, Alize hiç kimsenin beklemediği bir hamlesiyle herkesi şaşırtır ve onlar için yeni kararlar alma vaktidir. Sürekli kendi dertleri yüzünden soluğu Alize ve Serkan’ın yanında alan aile ve arkadaş üyeleri, diğeri de Alize’nin okulunu bitirebilmesi için vermek zorunda olduğu sınavı…

Kuruluş Osman 142.bölüm fragmanı: Hakikat su üstüne çıkıyor! Hiçbir şey gizli kalmayacakKuruluş Osman 142.bölüm fragmanı: Hakikat su üstüne çıkıyor! Hiçbir şey gizli kalmayacak

Tam hayallerine kavuştuklarını düşünürlerken öyle bir şey olur ki, soluğu kaçtıkları yerde alırlar. Üstelik şimdi değil çekip gitmek, bu fikri akıllarının ucundan bile geçirmeyecek kadar ölüm kalım meselesinin tam ortasındadırlar.

Kendi Düşen Ağlamaz her Perşembe TRT ‘de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • RTEEBU 4 ay önce Şikayet Et
    İnsanın aklıyla dalga geçen b ir dizi yazık TRT ye... Fakirler ama zengin gibiler. Komedi desen gülünecek tarafı yok. Tamircinin eli yüzü yağ lekesi olur oyuncular deterjanla yıkanmış gibi. Senaryoyu yazanın aklı uçuklarda herhalde...
    Cevapla
  • bayırbucak 4 ay önce Şikayet Et
    bu diziyi izledim konu bitti dedimki final yapar artık Allahım konuya konu eklemeler uzatmalar olmadık mevzular açma ha dedim trt birilerini istihtam etme görevini yapıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
New York Times'ın önde gelen Yahudi yazarı: Netanyahu Biden'ı kullanıyor
Cüneyt Özdemir başıboş sokak köpeği çoğaltma lobisini ifşa etti