Gönül Dağı 120.bölüm fragmanında Yasemin’den pes dedirten hareket! Küplere bindirdi

TRT1’in beğenilen dizisi Gönül Dağı 120.bölüm fragmanında Yasemin’in acımasızca yaptığı kötülük yüzünden Selma’nın kariyeri tehlike altına girer.

GİRİŞ 28.12.2023 10:52 GÜNCELLEME 28.12.2023 20:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Heyecanın bitip tükenmediği Gönül Dağı 120.bölüm fragmanında oklar bu kez Selma’ya çevrilmiştir. Kötülüklerine hız kesmeden devam eden Yasemin, Taner ve tüm sevdikleri için tekrardan tehdit unsuru oluşturur. Selma’yı hedef alan Yasemin, onu güç duruma düşürecek ve kariyerine balta vuracak bir plan hazırlamaktan geri durmaz.

TRT'nin platformu Tabii'dan takdirlik başarı! Sadece 8 ayda öyle bir rakama ulaştı ki...TRT'nin platformu Tabii'dan takdirlik başarı! Sadece 8 ayda öyle bir rakama ulaştı ki...

Öğretmenlik yaptığı okuldaki çocuklar ishal ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gelir. Zehirlenme ihtimalinden şüphelenen doktor, ortak bir şey yiyip yemediklerini sorar. Yasemin’in, Selma Öğretmen’in çocuklara mantar yedirdiğini söylemesi tansiyonu giderek yükseltir. Yaşanan olayın ardından Selma, açığa alındığını öğrenir ve okula artık gidemeyeceğini söyler.

Yahya Samancı’nın yönettiği, Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu, Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan’ın yazdığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı 120.bölümüyle 30 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • HAHAHAHA 4 ay önce Şikayet Et
    O kasabadaki herkes kıskanç, dedikoducu, düzenbaz, başkalarına kötü gözle bakar,.... vb. insanlarla dolu. ne kötü kasaba imiş ora. ya bi gidin başka şehirlere yerleşin. yordunuz kendinizi. hahahaha
    Cevapla
  • yiğit 4 ay önce Şikayet Et
    o yasemin denen kızı almıyacaklardı diziye, köy halkının aklına entrika girer, köylüleri bile soğutur bu davranış
    Cevapla
  • Kadir 4 ay önce Şikayet Et
    Tabi entrika kim kiminle belli olmayan dizilere alışıldığı İçin aile dostluk komşuluk ve bir sürü sayamadığım ahlaki değerler olan diziler bazı kişilere sıkıcı gelebilir bende Türk aile yapısına en uygun dizi
    Cevapla
  • Abdullah T 4 ay önce Şikayet Et
    Konular tekrarlanmaya başladı... final şart.
    Cevapla
  • Ruh Adam 4 ay önce Şikayet Et
    Bu dizinin yapımcısı ne tür bir yokluk içinde, nasıl bir Kafa yapısına sahip anlamadık ki.Bir bölüm iyi bir şey olduysa kesinlikle 8-10 bölüm milleti çileden çıkaracak.La bı sal da gidiyor daa.Yok illa bir çomak sokacak.Rahatsız mıdır nedir? Oyuncuları bile bir bir bırakıp gitti,gidecek te.Bu kafayla seyirci de bırakır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...