TRT'nin platformu Tabii'den alkışlanacak rekor! Yalnızca 8 ayda öyle rakama ulaştı ki...

Mayıs 2023’te “Bizi Birleştiren Hikayeler” sloganıyla yola çıkan, ailece izlenebilen ve ortak değerlere hitap eden tabii, 3 milyon üyeye ulaştı.

TRT'nin platformu Tabii'den alkışlanacak rekor! Yalnızca 8 ayda öyle rakama ulaştı ki...
TRT'nin platformu Tabii'den alkışlanacak rekor! Yalnızca 8 ayda öyle rakama ulaştı ki...
GİRİŞ 29.12.2023 10:21 GÜNCELLEME 29.12.2023 10:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaliteli yapımlarıyla dünya çapında izleyicilerinin büyük ilgisini gören TRT’nin dijital platformu tabii, zengin içerikleriyle 2023 yılını büyük bir başarıya imza atarak uğurlayacak. Mayıs 2023’te “Bizi Birleştiren Hikayeler” sloganıyla yola çıkan, ailece izlenebilen ve ortak değerlere hitap eden tabii, 3 milyon üyeye ulaştı.

Gönül Dağı 120.bölüm fragmanında Yasemin’den pes dedirten hareket! Küplere bindirdiGönül Dağı 120.bölüm fragmanında Yasemin’den pes dedirten hareket! Küplere bindirdi

TRT’nin içeriklerine yönelik uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platformu tabii, 30 orijinal diziyle girdiği dijital yayıncılık pazarında kısa sürede 3 milyon üyeyi aşarak büyük bir başarıya imza attı. Mayıs 2023’te yayın hayatına başlayan tabii’nin içinde yaşadığımız hayatın zenginliğini yansıtan, pek çok farklı türdeki içerikleri her kesimden ve yaş grubundan izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Türkiye’nin gittikçe büyüyen dijital yayıncılık alanındaki yeni oyun kurucusu olma hedefiyle yola çıkan uluslararası marka; sunduğu yüksek kaliteli, ailece izlenebilecek ve ortak değerlere seslenen orijinal içerikleriyle içinde yaşadığımız dünyanın çeşitliliğine bir pencere açma ve farklı kültürleri, yaşamları keşfetme imkânı tanıyor. 

Aralık’ta tabii’de 3 yeni orijinal yapım

Yayın hayatına başladığı günde en fazla sayıda orijinal yerli diziye sahip platform, aralık ayında “Hür”, “Derin Mor” ve Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî olmak üzere 3 yeni diziyi daha izleyicilerle buluşturdu.

Geniş içerik yelpazesi ile tarihi figürlerin hayatlarından, küresel felaketlere karşı savaşan süper kahramanların mücadelelerine; aksiyon dolu yapımlardan distopik dramalara; çocuklar için animasyonlardan gençler için eğlenceli içeriklere kadar uzanan yayın hizmeti ile tabii, izleyicilere yeni bakış açıları sunan bir hikaye anlatıcılığı vaat ediyor. Tozkoparan İskender Gölge, Mahsusa, #Adalett, Yardımcı Oyuncu, Koyuz Beyaz, Modern Doğu Masalları, Küçük Dahi İbn-i Sina ve Kuzgun: Dipsiz Karanlık gibi birbirinden kaliteli 30 orijinal dizi tabii uygulaması veya www.tabii.com’da. Ayrıca, TRT kanallarının en beğenilen dizi ve programlarının canlı yayınları ve sonradan izlemek için tüm bölümlerine de tabii üzerinden erişmek mümkün.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Neşet 3 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten kaliteli yapımlar. Pek yakında yurtdışına da açılması dilekleriyle. Çünkü yurtdişindan sadece VPN kullanarak izleye biliyoruz.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 ay önce Şikayet Et
    TRT nin tüm yapımlarını çok beğeniyorum. Ailecek seyredebiliyoruz. Diğer kanalları yatak odası gibi. Çocuğumdan hicap duyuyorum.
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 ay önce Şikayet Et
    Yurtdisinda neden yok
    Cevapla
  • Neşet 3 ay önce Şikayet Et
    Yurtdişindan ancak bir VPN kullanarak izleyebiliyorsunuz. VPN ayarında IP adresinizi Turkiye olarak seçmelisiniz.
    Cevapla
  • Murathan 3 ay önce Şikayet Et
    Yurtdışına elbette var. tabii.com üye olduktan sonra izleyebilirsiniz
    Cevapla
  • Bir vatandas 3 ay önce Şikayet Et
    yurtdisina kapatmayi hangi sivri zekali dusunduyse onu tebrik ediyorum. Parali yapin yayin yapin parasini verelim nedir yani.
    Cevapla
  • Nazlı 3 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çok güzel kaliteli yapımlar olmuşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Hamas'tan ateşkes açıklaması