Survivor All Star fragmanında Acun isyan etti! O kriz sonrası tepkisini ortaya koydu

1 Ocak tarihinde yepyeni sezonuyla macerasına kaldığı yerden devam edecek olan Survivor All Star’ın yeni sezon fragmanı sosyal medyaya damgasını vurdu.

GİRİŞ 30.12.2023 09:01 GÜNCELLEME 30.12.2023 09:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışma programlarından bir tanesi olan Survivor All Star, 2024’te de TV8 ekranında varlık gösterecek. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmeyecek. Birbirinden iddialı isimlerin mavi ve kırmızı takım kadrosunun içerisinde yer aldığı Survivor All Star 2024’den sabırsızlıkla beklenen fragman paylaşıldı.

Gönül Dağı’na Kavak Yelleri’nden sürpriz transfer! 6 yıl sonra ekranlara geri dönüyorGönül Dağı’na Kavak Yelleri’nden sürpriz transfer! 6 yıl sonra ekranlara geri dönüyor

Yarışmacıların zorlayıcı ada koşulları ve parkurlarda mücadelesini sürdüreceği Survivor All Star’da daha ilk bölümden ortalık kızıştı. Bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın kararı doğrultusunda Survivor tarihinde bu yıl bir ilk gerçekleşecek ve oylama yapılmaksızın sadece performans odaklı geçecek.

Performansın ön plana çıktığı ve SMS sisteminin kaldırıldığı Survivor’da mavi takım yarışmacısı Poyraz ile kırmızı takım yarışmacısını Turabi’nin kavgası ortalığı kasıp kavurdu.

Poyraz, "2 aydır bütün saygısızlıkları ve kışkırtmaları yapan bu adam. Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım" şeklinde ifadelere yer verdi.

Sinirden küplere binen Turabi ise "Senin biberonunu getirdim. Emziğini... Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın" deyip Poyraz'a doğru koşmaya başladı. O esnada da yarışmacılar araya girerek Turabi'yi engellemeye çalıştı.

Yaşanan gerginliğn ardından konseyde konuşan Acun Ilıcalı özellikle Turabi'yi uyararak "Kırmızı alarm veriyorum Survivor'da" dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Survavir da ki katılan oyuncular Neden Türk Askeriye Rütbe olamıyorlar.
    Cevapla
  • bu kim 3 ay önce Şikayet Et
    kardesim turabiye saygi duy. adam hem survivor sampiyonu hemde amerikada sampiyon oldu. sen kimsin poyraz?
    Cevapla
  • mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Dümen bunlar dümeeeennnn
    Cevapla
  • Melih 3 ay önce Şikayet Et
    Düzmece reyting savaşları artık millet bunları yemiyor.
    Cevapla
  • namık kemal 3 ay önce Şikayet Et
    niye ayırıyorlarki kavgayı tutmayın küçük enişteyi yesinler birbirini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'