TV8’in popüler programı 2.sayfa’da hayrete düşüren ayrılık! Öyle şeyler söyledi ki...

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayına giren 2.sayfada ekran başındakileri şaşkına çevirecek bir veda konuşması gerçekleşti. Programın sunuculuk koltuğunda oturan Gülşen Yüksel'in sarf ettiği sözler sosyal medyada olay oldu.

TV8’in popüler programı 2.sayfa’da hayrete düşüren ayrılık! Öyle şeyler söyledi ki...
TV8’in popüler programı 2.sayfa’da hayrete düşüren ayrılık! Öyle şeyler söyledi ki...
GİRİŞ 08.01.2024 16:15 GÜNCELLEME 08.01.2024 16:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem yakın dostu hem iş arkadaşı Müge Dağıstanlı ile beraber on sekiz yıl boyunca sunuculuk mesleğini icra eden Gülşen Yüksel herkesi şoke eden bir karara imza attı. Şu anki dönemde Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de 2.sayfa isimli magazin programının sunumunu üstlenen Gülşen Yüksel, ekranlara kısa bir mola vereceğini izleyenlere duyurdu.

Survivor All Star 2024 fragmanında Acun'dan çok sert tepki! İsyan bayrağını kaldırdıSurvivor All Star 2024 fragmanında Acun'dan çok sert tepki! İsyan bayrağını kaldırdı

Müge Dağıstanlı’yla dostluğunun ölene kadar süreceğinin altını çizen Gülşen Yüksel, ‘Kardeşimi size emanet ediyorum’ diyerek TV8’in sevilen programı 2.sayfa'da veda konuşması yaptı. İşte, sosyal medya gündemini sallayan o açıklama:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...."

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Verin şu programı Sisi’ye milletin gerçek yüzünü ortaya döksün bi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım