Çırak'a Ben Bu Cihana Sığmazam'ın efsanesi geliyor! Yeni rolüyle tüm ezberleri bozacak

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Emiraslan Gardaşov’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Ozan Akbaba, TRT dijital platformu Tabii’nin yeni dizisi Çırak’la anlaşma sağladı.

Çırak'a Ben Bu Cihana Sığmazam'ın efsanesi geliyor! Yeni rolüyle tüm ezberleri bozacak
Çırak'a Ben Bu Cihana Sığmazam'ın efsanesi geliyor! Yeni rolüyle tüm ezberleri bozacak
GİRİŞ 12.01.2024 16:02 GÜNCELLEME 12.01.2024 16:02

Cezayir’in en yakın dostu ve Azeri iş insanı rolüyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine farklı bir soluk getiren Ozan Akbaba sürpriz bir projeye imza attı. Akbaba, TRT’nin dijital platformu Tabii’de ekran macerasına atılmaya hazırlanan Çırak’la el sıkıştı.

TRT1'in sevilen programı Lingo Türkiye göğüs kabarttı! Büyük ödülü bakın ne yapacaklarTRT1'in sevilen programı Lingo Türkiye göğüs kabarttı! Büyük ödülü bakın ne yapacaklar

Serdar Öğretici’nin yapımcısı olduğu Çırak dizisinde oyunculuk performansı sergileyecek olan Ozan Akbaba, aynı zamanda senaryosunu da kaleme alacak. So Medya imzalı aksiyon projesi Çırak’la anlaşmaya varan Ozan Akbaba “Çırak” isimli John Wick tarzında bir karakterle gümbür gümbür geliyor.

Toplamda on bölüm sürmesi planlanan Çırak dizisinin oyuncu görüşmelerinin başladığının bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere Ozan Akbaba Çırak’ın yanı sıra geçmiş dönemde Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Güldür Güldür, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kasaba Doktoru ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!