Show TV’nin sevilen dizisi Aile’de üst üste ayrılık! İkisi birden ekiple vedalaşacak

Son düzlüğe girilirken ve sabırsızlık içerisinde final bölümü beklenirken Aile dizisinde arka arkaya ayrılık gerçekleşecek. ‘Leyla’ karakterini üstlenen Canan Ergüder ile ‘Seher’ karakterini üstlenen Emel Göksu hikayesinin sonuna geldi.

Show TV’nin sevilen dizisi Aile’de üst üste ayrılık! İkisi birden ekiple vedalaşacak
Show TV’nin sevilen dizisi Aile’de üst üste ayrılık! İkisi birden ekiple vedalaşacak
GİRİŞ 03.01.2024 16:51 GÜNCELLEME 03.01.2024 16:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Final bölümünün çekilmesine yalnızca sayılı günler kala Aile dizisinde yaprak dökümü gerçekleşecek. Hakan Bonomo ile Ali Kobanbay’ın senaristliğini üstlendiği projeden 2 ismin birden gideceği ortaya çıktı. Gökçen Usta’nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Aile dizisinde ‘Leyla’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Canan Ergüder’in macerasının sona ereceği öğrenildi.

Gönül Dağı’na Kavak Yelleri’nden beklenmedik transfer! Altı sene sonra geri dönüyorGönül Dağı’na Kavak Yelleri’nden beklenmedik transfer! Altı sene sonra geri dönüyor

Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı ‘Aslan’ karakterinin ablası rolüyle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan Canan Ergüder’in gidecek olması sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere Ergüder, Oğlum, Menajerimi Ara, Behzat Ç., Yıldızlar Şahidim, Güllerin Savaşı, Galip Derviş, Binbir Gece ve Bıçak Sırtı gibi projelerde de boy göstermişti.

Öte yandan Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu Ay Yapım imzalı Aile dizisinde Aslan’ın babaannesi ‘Seher’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Emel Göksu de ayrılanlar kervanına katıldı. Emel Göksu oyunculuk kariyerinde Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri, Annem, Bitmeyen Şarkı, Hayatımın Rolü, Kocamın Ailesi gibi yapımlarda yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • coban 3 ay önce Şikayet Et
    birinci bölümün 5 dakikasina kadar tahammül ettim.. sonra bir daha hic bakmadim.. kibir en üst seviyelerde.. icki icme sahneleri en basindan beri dolu dolu.. kötülüklerin kötüsü devamli ekranda.. böyle diziye bakilmaz.. tahammül yookkk..
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hiç izlemedim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!