Gönül Dağı 121.bölüm fragmanında yürek burkan gelişme! Selma'nın başı büyük derde giriyor

Gönül Dağı 121.bölüm fragmanında dünyası başına yıkılan Selma, istemeden bile olsa sebebiyet verdiği olayın etkisiyle kahrolur. 'Bu kadına bir daha öğretmenlik yaptırmasınlar, aklı fikri nerede geziyor belli' çıkışı damga vurur.

GİRİŞ 04.01.2024 09:03 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Heyecan dolu anlara sahne olan Gönül Dağı 121.bölüm fragmanında çocuklar ölümden dönmüştür, ancak Selma olayın etkisinden bir çıkamamıştır. Olayın tek sorumlusu olarak kendisini gören Selma, tarifi mümkün olmayan bir üzüntü geçirir. Taner, sevgisiyle ve ilgisiyle onu her ne kadar teselli etmeye çalışsa da yaşananları hafızasından bir türlü silip atamaz.

Show TV’nin sevilen dizisi Aile’de arka arkaya ayrılık! 2’si birden elveda diyecekShow TV’nin sevilen dizisi Aile’de arka arkaya ayrılık! 2’si birden elveda diyecek

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında kendisinin sebep olduğunu düşündüğü yürekleri ağza getiren olayın yanı sıra artık okula gidemeyecek ve öğretmenlik yapamayacak olmanın da sıkıntısıyla boğuşur. Selma'nın 'Başaramadım ben galiba, beceremedim belki de' çıkışı Gönül Dağı'nda izleyicisine duygu seli yaşatır.

17 Ekim 2020'den bu yana ekranlarda varlık gösteren, Berk Atan'ın 'Taner Kaya' ve Melis Sevinç'in ise 'Selma Öğretmen' karakteriyle başrolleri paylaştığı Gönül Dağı 121.bölümüyle 6 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Nereye kadar icat yapacak bunun da bir sınırı var bir yerde bitecek
    Cevapla
  • Bülent Duman 4 ay önce Şikayet Et
    Dlzl mecragindan cikiyor,asil konu yapilan mucitler arka planda kaliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı