Diriliş Ertuğrul’un Emir Hüsamettin Karaca’sı Teşkilat’a geliyor! Taze kan getirecek

Diriliş Ertuğrul, Alparslan Büyük Selçuklu, Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu Burak Demir, Teşkilat dizisiyle sözleşme imzaladı.

Diriliş Ertuğrul’un Emir Hüsamettin Karaca’sı Teşkilat’a geliyor! Taze kan getirecek
Diriliş Ertuğrul’un Emir Hüsamettin Karaca’sı Teşkilat’a geliyor! Taze kan getirecek
GİRİŞ 10.01.2024 10:34 GÜNCELLEME 10.01.2024 10:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul’da üstlendiği ‘Emir Hüsamettin Karaca’ karakteriyle farklı bir soluk getiren Burak Demir’in yeni adresi netlik kazandı. Diriliş Ertuğrul’un yanı sıra Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Herve’ ve Muhteşem Yüzyıl’da ise ‘Hüseyin Çavuş’ karakteriyle adından söz ettiren Burak Demir, TRT1 dizisi Teşkilat’la anlaşmaya vardı.

Son olarak Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de ‘Oğuz Özdemir’ karakteriyle ekran önüne çıkan Burak Demir, TRT1’de Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat’ta ‘Kaptan’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Bilindiği üzere Burak Demir oyunculuk kariyerinde Gelsin Hayat Bildiğin Gibi, Son Nefesime Kadar, Kırmızı Oda, Ramo, Arıza, Kızım, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar, Bizim Evin Halleri, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Farklı Desenler, İnadına Yaşamak, Gecenin Kraliçesi, Sevgili Geçmiş gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Yılın transferi vav ki vavv
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!