Ahmet Çıtlakoğlu'nun Hikayesi

Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden bambaşka hayatlara konuk olan Ailem İçin, toplumların en temel yapı taşı olan ailenin önemini izleyenleriyle paylaşıyor. Ailem İçin bu hafta, Ahmet Çıtlakoğlu'nun hikayesini ekranlara taşıyacak.

Ahmet Çıtlakoğlu'nun Hikayesi
Ahmet Çıtlakoğlu'nun Hikayesi
GİRİŞ 11.01.2024 11:55 GÜNCELLEME 11.01.2024 14:50

Ailem İçin, aile değerlerinin giderek değiştiği ve toplumların bireysel yaşamı benimseye başladığı günümüzde, ailesini ve değerlerini ayakta tutabilmek adına zorluklarla mücadele edebilmiş insanların hayat hikayeleriyle evlere konuk oluyor. Ailem İçin bu hafta, Ahmet Çıtlakoğlu'nun ailesi için verdiği mücadeleyi ilk ağızdan dinleyecek. Mutlu bir yuva kurmanın, aile olabilmenin yolunun Kur'an ve sünnetten geçtiğini belirten Ahmet Çıtlakoğlu, bu anlayışla hareket eden bireylerin mutlu bir yaşam süreceğini ifade etti. Kişilerin, İslam'ın hükümlerini öncelikle kendisinin benimsemesi gerektiğini ve böylece çocuklarına da örnek olabileceklerini söyleyen Çıtlakoğlu, hayatı boyunca elde ettiği deneyim ve tavsiyelerini Ülke TV ile paylaştı. 

Sevgi ve inançla zorluklara göğüs gerenlerin fedakârlıklarla dolu hayat hikâyeleri Ailem İçin, her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler