TRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’na Dilek Taşı’ndan bomba transfer! O geliyor

Son olarak Kanal D’nin Dilek Taşı dizisiyle kameralar karşısına geçen usta oyuncu Savaş Özdemir, TRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’yla anlaşma sağladı.

TRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’na Dilek Taşı’ndan bomba transfer! O geliyor
TRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’na Dilek Taşı’ndan bomba transfer! O geliyor
GİRİŞ 15.01.2024 10:42 GÜNCELLEME 15.01.2024 13:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yayınlanan ilk fragmanıyla izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çeken Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine sürpriz bir isim getirildi. Son olarak Dilek Taşı dizisinde üstlendiği ‘Kubilay’ karakteriyle adından söz ettiren Savaş Özdemir, TRT1'de yayın hayatına başlayacak Mehmed: Fetihler Sultanı’na transfer edildi.

Teşkilat dizisinde 'Bu acıya yürek dayanmaz' dedirten gelişme! Kahreden haberi verdiTeşkilat dizisinde 'Bu acıya yürek dayanmaz' dedirten gelişme! Kahreden haberi verdi

Oyunculuk kariyerinde Adanalı, Sıfırıncı Gün, Avrupa Yakası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda da boy gösteren Savaş Özdemir, ''Osmanlı’nın 6. Padişahı 2. Murad'' karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Eyüp Gökhan Özekin'in yapımcılığını üstlendiği, Şafak Bal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Ozan Bodur, Fatih Güler, Cihan Bozkaya ve Enes Şengönül’ün senaryosunu kaleme aldığı Mehmed Fetihler Sultanı için Savaş Özdemir hazırlıklara başladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Bu konuyu da murdar etmezler umarım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...