Teşkilat dizisinde 'Bu acıya yürek dayanmaz' dedirten gelişme! Kahreden haberi verdi

Yayınlandığı her hafta sosyal medyayı kasıp kavuran, beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Teşkilat 92.bölüm fragmanında canına kastedilen Cihangir yaşam savaşını kaybetti.

GİRİŞ 18.01.2024 14:09 GÜNCELLEME 18.01.2024 14:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Üç sezon önce TRT 1'de yayına girdiği ilk günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan yüklü sahneleriyle ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında Ceyhun Mengiroğlu'nun üstlendiği 'Cihangir' karakteri hayat mücadelesini yitirdi.

TRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’na Dilek Taşı’ndan bomba transfer! O geliyorTRT1’in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’na Dilek Taşı’ndan bomba transfer! O geliyor

Teşkilat’ta Neler Yaşandı?

Ömer’in yakalanmasıyla Neslihan masada, ekip ise sahada Ömer’i bulmak için seferber oldular. Cihangir yaptığı büyük hata sonucunda açığa alındı. Ancak bu durum Cihangir’i durdurmadı ve Ömer’i bulmak için kaçak yollarla Beyrut'a Pehlivan ve Korkut’a destek olmaya gitti. Neslihan ise bir yanda Ömer için endişelenirken diğer yandan da Cihangir’in hamlesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Anton, Ömer’i Şirket tarafından Cehennem Çukuru ismi verilen kimsenin bilmediği bir yerde tutmaya başladı.

Ömer, burada ele geçirilen başka istihbaratçılar olduğunu da gördü. İşkence altında olan Ömer yaptığı planla bulunduğu yerden kaçmayı başardı. Bu sırada farklı bir bölgede çatışmada olan Cihangir, Anton’u ele geçirdi.  Anton’un Ömer’in yerini teklif etmesiyle Cihangir ve Anton birlikte Ömer’e doğru yola çıktı. Ömer, Anton ve adamlarından kurtulacakken Anton, Cihangir’i Ömer’in gözleri önünde vurdu.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.

“TEŞKİLAT” KÜNYE

Yapımcı                           : Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yönetmen                      : Burak Arlıel

Senaryo                          : Teşkilat Yazı Grubu

Oyuncular                      : Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • ökkeş 3 ay önce Şikayet Et
    şu aşk saçmalığına bir son verin. dizide aşk olmadan da izlenir. gerçek miti yayınlayın
    Cevapla
  • Çarşı 3 ay önce Şikayet Et
    Hay yaşa be kardeşim...
    Cevapla
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Polat Alemdar
    Cevapla
  • Acı gercek 3 ay önce Şikayet Et
    Boş boş dizilerle futbolla saçma sapan programlarla uyutulan yozlastirilan bir milletiz
    Cevapla
  • MEHMET 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin iyi oyuncuydu.güzel dizileri vardı.yaşıda pek genç..ne diyelim hayat işte
    Cevapla
  • Nur 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu dizide ölüyor gerçek degil :)
    Cevapla
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Berbat bir Senaryo oynanıyor. Devlet nedir Devlet Görevlisi nedir Bilmeyenler Senaryo yazmış. Devlette hele özellikle Asker olsun Polis olsun Mit Olsun Amirine karşı Emre İtaatsizlik olmaz.Ast Amirine kafa tutuyor. Kurumun İçinde Aşk ilişkileri ayrı bir konu. Böyle Teşkilatı mı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!