Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Ticaret Bakanı Ömer Bolat olacak.

 Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Başkent Kulisi'nde
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 19.01.2024 15:59 GÜNCELLEME 19.01.2024 15:59

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor.  Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ekonomide 2024 beklenti ve hedefleri nelerdir? Yüksek faiz ortamında üretim, yatırım, ihracat ve istihdam nasıl korunabilecek? Asgari ücret zammı sonrası marketlerde yapılan zamlarla ilgili Ticaret Bakanlığı olarak ne gibi adımlar atılıyor? Enflasyon ve hayat pahalılığının vatandaş üzerindeki yükü ne zaman azalmaya başlayacak? Otomobil ve konut fiyatlarında normalleşme, fiyatlarda durağanlık ve gerileme sürecek mi? Ekonomik gidişat yerel seçim sonuçlarını nasıl etkiler?" sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!