Engelli rampası ve pelet yakıtın üretim hikayesi

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar bu hafta, engelli rampası ve pelet yakıt üretimi yapan girişimci kadınların başarı hikayelerini dinliyor.

Engelli rampası ve pelet yakıtın üretim hikayesi
Engelli rampası ve pelet yakıtın üretim hikayesi
GİRİŞ 19.01.2024 17:36 GÜNCELLEME 19.01.2024 17:36

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, engelli vatandaşların vazgeçilmez ihtiyaçlarından olan engelli rampasını üreten kadın girişimci ile atıkların değerlendirilmesinde büyük öneme sahip pelet yakıt üreten kadın girişimcinin hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor. İş hayatına aracını satarak girdiğini söyleyen girişimci, engelli rampası ürününün Fransa'nın Versay Sarayı'na kadar uzanan öyküsünü Ülke TV'ye anlattı. 

Pelet yakıt üretimi yapan kadın girişimci ise hikayesinin arabasına doldurduğu çuvallarla tanıtım yaparak başladığını söyledi. İlk yola çıktığında, en büyük hedefinin pelet yakıt üretiminin ortaya çıktığı yer olan İtalya'ya bu ürünü ihraç etmek olduğunu söyleyen kadın girişimci, bugün bunu başardığını gururla ifade etti. 

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda