Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 10.bölüm fragmanında acı haber! Hayata gözlerini mi yumdu?

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan TRT1 dizisi Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 10.bölüm fragmanında Selahattin'in hayat mücadelesini kaybedip kaybetmediği merak konusudur.

GİRİŞ 29.01.2024 16:10 GÜNCELLEME 29.01.2024 16:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 10.bölüm fragmanında Selahattin'in ölüm haberiyle ortalık çalkanırken, bu acı gelişmenin gerçek olup olmadığı kafaları karıştırır. Mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini gözler önüne seren Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'de tansiyon giderek yükselir.

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 10.bölümüyle 29 Ocak Pazartesi saat 20.00’da izleyiciyle buluşacak.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de Neler Yaşanacak?

Selahaddin, Gabriel’in tuzağına düşmüş ve Gabriel ile Gregor tarafından ölümcül şekilde yaralanmıştır. Sultan Nureddin ise isyan bayrağını çeken kardeşi Nusreddin’i öldürüp devletin bölünmesi tehlikesinin önüne geçmiştir. Sultan Nureddin artık Askalan’a yürümesinin önünde hiçbir engel kalmadığını düşünürken Selahaddin’in karargahının baskına uğradığı bilgisiyle Askalan fethini erteler. Karargâha gittiğinde ise hayatının şokuyla karşılaşır. Selahaddin ölmüştür…

Başta Sultan Nureddin ve Eyyubi ailesi olmak üzere herkes büyük bir keder içerisindedir. Bir yanda Şam ahalisi büyük kahramanları Selahaddin için ağlarken diğer yanda Haçlılar’ın zafer çığlıkları göğü yırtıyordur adeta. En nihayetinde Selahaddin, Askalan uğruna şehit olmuştur. Bu nedenle Sultan Nureddin bunca yıl evladı gibi büyüttüğü Selahaddin’in intikamını Askalan’ı fethederek alacaktır. Sultan Nureddin, büyük bir hışımla fethe hazırlanırken Eyyub’un çat kapı gelmesiyle ikisinin de aklına büyük bir şüphe tohumu düşer. Selahaddin’in yaşıyor olma ihtimali dahi herkesi harekete geçirecektir.

Sultan Nureddin ve Eyyubi ailesi haçlılar ve haşhaşilerin kurduğu ölümcül tuzakları sağ salim aşabilecekler midir? Bir şüphe üzerine çıktıkları yolda hangi şok edici gerçeğe ulaşacaklar? En önemlisi de Selahaddin yaşıyor mudur?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • 1111 2 ay önce Şikayet Et
    <<Ertuğrulda da olmuştu. Öldü denip sonradan ortaya çıktı. Başrol 10. bölümde ölürse o dizi bitmiş demektir. Sonra daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacaktır. El altından amacına daha hızlı ulaşacaktır. Beklentimiz bu yönde.
    Cevapla
  • selahattin 3 ay önce Şikayet Et
    haşhaşilerin başının ortaya çıkarılması ve devlet içindeki hainlerin ortaya çıkması için güzel bir senaryo, diriliş te de böyle senaryolar vardı. gelişi muhteşem olacaktır.
    Cevapla
  • Alparslan 3 ay önce Şikayet Et
    Reytingi yükseltmek için taktik olsa gerek. Dizi gidici gibi.
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Aksine dizi kötü başladı şu anda çok çok güzelleşti
    Cevapla
  • iyidere 3 ay önce Şikayet Et
    Ölmez baş rol oyuncusu kudüsü feth edecek ismi üstünde kudüdün fethi selahaddin eyyubi
    Cevapla
  • Yunus 3 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş tarihimi değiştireceksiniz Eyyubi Kudüsü fethediyor nasıl anlayış bu tarih değiştirmeye kalkmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı