Gönül Dağı dizisinden Bir Sevdadır'a transfer olan Sude Zülal Güler'den bomba açıklama!

Gönül Dağı'ndan TRT1'in yeni dizisi Bir Sevdadır'a dahil edilen Sude Zülal Güler oynayacağı rolü hakkında ilk kez konuştu. Yeşil karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Sude Zülal Güler, açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Gönül Dağı dizisinden Bir Sevdadır'a transfer olan Sude Zülal Güler'den bomba açıklama!
Gönül Dağı dizisinden Bir Sevdadır'a transfer olan Sude Zülal Güler'den bomba açıklama!
GİRİŞ 28.01.2024 09:19 GÜNCELLEME 28.01.2024 09:19

TRT1'in çiçeği burnunda dizisi Bir Sevdadır'da Yeşil Dağlıca karakterini üstlenecek olan Sude Zülal Güler rolüne ilişkin dikkat çeken açıklamalara imza attı. Bilindiği üzere Gönül Dağı'nda rol aldığı Yeşim karakteriyle yıldızı parlayan ve ayrıldıktan sonra yine bir TRT1 dizisi olan Bir Sevdadır'la anlaşma sağlayan Sude Zülal Güler yeni rolü hakkında ilk defa konuştu.

Senaryonun çok akıcı ve etkileyici olduğunu söyleyen Sude Zülal Güler;  “Yeşil mücadeleci bir karakter. Şöyle bir düşündüğümde Yeşil’in başına daha ne gelebilirdi ki diyorum. Bu yaşadığı kötü şeylerin içinden evlatlarına olan sevgisiyle nasıl stratejik düşünüp sıyrıldığını, bir kadının ne kadar güçlü olabildiğini seyircimize göstermek ve buna vesile olabilmek benim için çok önemli bir şey." dedi.

Yeşil’in giyinişinden hafif doğu gırtlaklı konuşmasına, saçlarının uzunluğuna kadar her şeyi ince ince düşündüklerini dile getiren Güler; “Böyle bir işin içinde olmak benim için gurur verici. Çünkü, doğuda Yeşil’in yaşadığı şeylerin aynısını yaşayan bir sürü kadın var. Hatta Yeşil gibi aynı hikayeyi yaşayıp çocuklarını hapishanede doğurup büyütmek zorunda kalan bir kadının da hikayesini dinledim. Onların sesini duyurmasına vesile olmak benim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Güler, ekip ve beraber çalıştığı oyuncu arkadaşları için, “Gerçekten yürekten söylüyorum, ekibimi o kadar çok sevdim ki, çok hızlı ve uyumlu çalışabiliyoruz. Yaptığımız işin kolektif olduğunun bilincinde olmak çok önemli bir şey. Bu yüzden çok mutluyum.” dedi.

Yapımı Bozdağ Film, yapımcılığı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler üstlenirken dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz