Kutusundan salatalık çıkmıştı! Tablet Reis’in son hali ağızları bir karış açık bıraktırdı

Kutusundan çıkardığı salatalık videosuyla bir döneme damgasını vuran Onurcan Güzel'in son hali sosyal medya gündeminde kendine yer buldu. Aldığı kararla imaj değişikliğine giden genç isim yeni görüntüsüyle adından bir kez daha söz ettirdi.

Kutusundan salatalık çıkmıştı! Tablet Reis’in son hali ağızları bir karış açık bıraktırdı
Kutusundan salatalık çıkmıştı! Tablet Reis’in son hali ağızları bir karış açık bıraktırdı
GİRİŞ 04.02.2024 15:54 GÜNCELLEME 04.02.2024 15:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

'Tablet Reis' lakabıyla geniş bir kitlenin yakından tanıdığı isim haline gelen Onurcan Güzel son haliyle sosyal medyayı kasıp kavurdu. Bundan sekiz sene önce yayınladığı kutu açılımı videosuyla ilgi odağına oturan Onurcan Güzel zaman içerisinde bambaşka biri haline dönüştü.

TRT1’in yeni dizisi için nefesler tutuldu! Kül Masalı’yla unutulmaz dakikalar yaşatacakTRT1’in yeni dizisi için nefesler tutuldu! Kül Masalı’yla unutulmaz dakikalar yaşatacak

Kutusundan tablet beklerken salatalık çıkması sonucunda verdiği tepkiyle akıllara kazınan Onurcan Güzel'in yaptığı imaj değişikliği ağızları bir karış açık bıraktırdı. Şimdilerde 24 yaşında olan Onurcan Güzel saçlarını sarıya boyadı ve onun yeni görüntüsüyle karşılaşanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Tarzında radikal bir yenilik yapan Onurcan Güzel'in son hali yorum yağmuruna tutuldu ve 'eski halinden eser kalmadı' şeklinde değerlendirmeler yapıldı. 'Biliydim böyle olacağını' repliğiyle tanınırlık kazanan Güzel, aynı zamanda video içerikleri de üretmeye devam ediyor.

Gönül Dağı'nda yeni bir ayrılık şoku! TRT1 dizisinin oyuncu kadrosundan silinecek mi?Gönül Dağı'nda yeni bir ayrılık şoku! TRT1 dizisinin oyuncu kadrosundan silinecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • argıthanlı 3 ay önce Şikayet Et
    sonradan görme diye bunlara denir muhtemelen
    Cevapla
  • gandalf 3 ay önce Şikayet Et
    evrim geçirmiş buradan öyle görünüyor
    Cevapla
  • yasin 3 ay önce Şikayet Et
    yazık
    Cevapla
  • Kılıç 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ne len, bu şimdi bir Türk gencimi yani. Yüce Rabbim sonumuzu hayır eylesin, dışarıdaki sapsızlar artık kadınmı erkekmi belli değil gerçekten.
    Cevapla
  • Nihat 3 ay önce Şikayet Et
    Resula, sahabeye özenmeyi bırakdık da nelere özenir olduk? Rabbim ıslah etsin cümlemizi.
    Cevapla
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    Resuulun adını salavadsiz yazan gafil yada hayindir. Kendini bilmezlik yabma nigad.kimin ekmeyine yaa süruyorsun.postunu çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti