TRT1’in yeni dizisi için nefesler tutuldu! Kül Masalı’yla unutulmaz dakikalar yaşatacak

TRT1’de yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan ve çok yakında izleyici kitlesiyle buluşacak olan Kül Masalı dizisinin ilk tanıtımı yayına girdi.

GİRİŞ 02.02.2024 16:57 GÜNCELLEME 02.02.2024 16:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cemil Cengiz’in yapımcısı olduğu ve yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu’nun üstlendiği TRT1 dizisi Kül Masalı için geri sayım başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Kül Masalı dizisi ilk tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kutusundan salatalık çıkmıştı! Tablet Reis’in son hali ağızları bir karış açık bıraktırdıKutusundan salatalık çıkmıştı! Tablet Reis’in son hali ağızları bir karış açık bıraktırdı

Gerek gizemli hikayesi gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden merak konusu haline gelen Kül Masalı’nın senaryosunu Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük yazdı. Öte yandan oyuncu kadrosunda Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi oyuncuların da olduğu Kül Masalı’nda köklü bir aileden gelen Arat Giraylı'nın, eşinin ölümünden sonra yaşadığı psikolojik sorunlar, hayatındaki gizem ve eşi Jale'nin gerçekten ölüp ölmediği konuları ele alındı.

Gönül Dağı'nda yeni bir ayrılık şoku! TRT1 dizisinin oyuncu kadrosundan silinecek mi?Gönül Dağı'nda yeni bir ayrılık şoku! TRT1 dizisinin oyuncu kadrosundan silinecek mi?

KÜL MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı ile yoksul ve mütevazi bir geçmişe sahip Özge, ilk görüşte aşık olup evlenir. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Arat'ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olan Özge, bir anda aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya adım atar. Arat'ın geçmişten gelen öfke patlamaları ve şaibeli şekilde ölen eşi Jale'nin peşini bırakmayan gölgesi, kız kardeşi Behiye'nin zenginlik isteği, Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hadi bakalim 2 ay önce Şikayet Et
    Diziden anlayan en becerikli işler yapan ülke Kore, gerek akıcı senaryoları ile gerekse en önemli noktası 16 bölümlük dizileri ile konuyu yaymadan baymadan gerektiği hızla başlatıp bitiriyorlar Bizimkiler yaysın da yaysın baysın da baysın uzatmak için cılkını çıkartsın. Dozunda yürüt, hikayesi bitince filmi bitir, yenisine basla.
    Cevapla
  • latif 2 ay önce Şikayet Et
    Sıkıldık artık dizilerden..baydı artık...
    Cevapla
  • özcan 2 ay önce Şikayet Et
    hala anlamadınız mı halk, artık entrika aşk meşk istemiyor... 10 bölümlük diziler bunlar. Verin bütçeyi KURTLAR VADİSİ KAOS 'a izleyelim Türkiye ve Dünya gündemini. Epstein olayını bile kısmen anlatmıştı yıllar önce vadi...
    Cevapla
  • Kaliteli olsun 2 ay önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi'nde İşlenen konular Evet gerçekten hiç kimsenin değinmediği değinemediği konulardı güzeldi ancak odun gibi adamları izlemek te hiç hoş değil daha kaliteli de yapılabilirdi Ama tek tip film yapılacak değil herhalde, hikayesi bittiğinde konuyu uzatmadan dozunda Aşk Meşk dizileri de seviyeli bir şekilde yapılabilir yapılmalı da. Hayat siyasetten ibaret degil. Hepsi olsun.
    Cevapla
  • Hayret 2 ay önce Şikayet Et
    Teskilat,eyyubi,osman,ben bu cihana sigmazam gibi diziler final yapmadikca baska dizilere ayiracak zaman yok
    Cevapla
  • Hayrettin mucit 2 ay önce Şikayet Et
    Belki insanlar da birbirine tekrarlayan tarihi dizilerden sıkılmıştır şöyle gündelik hayattan bahseden içini ısıtan gerçekçi diziler istiyordur herkesin tercihine niye müdahale ediyorsun ki Sen beğendiğini izle herkes de kendi beğendiğini izlesin
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle iddiali dizilerin ocak $ubat gibi erken aylarda TV.lara gelmesi uzun ömürlü olmasini engelliyor.Yaz geliyor izin var ve dizi bir kac ay icinde seyredilemiyor ve son baharda cikan yeni dizilere yöneliyor´ve en azda 6 veya 7 ay seyrediliyor bunu yillardir görüyoruz.Hayirlsi olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi