Survivor yarışmacısı Yalı Çapkını'na transfer oldu! Akın karakteri geliyor

Daha önce Survivor'da mücadele veren ve Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet'te rol alan Melih Özkaya Star Tv'nin dizisi Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda dahil oldu. Melih Özkaya'nın yeni rolü seyirciyi oldukça heyecanlandırdı.

Survivor yarışmacısı Yalı Çapkını'na transfer oldu! Akın karakteri geliyor
Survivor yarışmacısı Yalı Çapkını'na transfer oldu! Akın karakteri geliyor
GİRİŞ 02.02.2024 19:33 GÜNCELLEME 02.02.2024 19:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Survivor'da damga vuran yarışmacılarından ve Kanal 7'nin oyuncularından biri olan Melih Özkaya, yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. 

2018'de TV8 ekranında yayınlanan Survivor'un Gönüllüler takımına dahil olan (Adem Kılıççı'nın şampiyon, Nagihan Karadere'nin ikinci olduğu yıl) ve yarışmacı olarak mücadele veren ancak yaralandığı için yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Melih Özkaya daha sonra oyunculuk yapmaya başlamıştı. 

İnci Taneleri'nin Dilber'inden akıl almaz açıklama! Eleştirileri tiye aldıİnci Taneleri'nin Dilber'inden akıl almaz açıklama! Eleştirileri tiye aldı

Melih Özkaya

Kanal 7 ekranında izleyici ile buluşan Emanet dizisinde Komiser Ali rolü ile akıllara kazınan Melih Özkaya, bu kez de Star Tv ekranında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisine transfer oldu. 

Dizinin başrolü Mert Ramazan Demir'e olan benzerliği ile de dikkat çeken Melih Özkaya'nınYalı Çapkını'nda Akın karakterine hayat vereceği öğrenildi (Gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan bilgi). 

Emanet 'Ali Komiser' Melih Özkaya kimdir? Melih Özkaya kaç yaşında ve aslen nereli? Ünlü babası...Melih Özkaya kimdir? Babası kim? Hakkında tüm bilinmeyenler...

MELİH ÖZKAYA KİMDİR

Melih Özkaya 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 34 yaşındadır. Spor geçmişi olan Özkaya, ilk oyunculuk deneyimini Kanal 7'nin dizisi Emanet ile yaşadı. Daha sonra Yazgı dizisinde de boy gösterdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • arkadaş 3 ay önce Şikayet Et
    bu dizi kanser gibi oldu, bitmeli artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı