İnci Taneleri'nin Dilber'inden ağızları açık bırakan açıklama! Eleştirilere dalga geçerek cevap verdi

Geçen hafta Kanal D ekranında izleyiciye merhaba diyen, Yılmaz Erdoğan'ın da senaryosunu yazdığı İnci Taneleri günlerdir pavyon dansı sahneleri ile gündemde. Dizideki sahneler eleştirilerin odağı haline gelince, Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü cevap vermekte gecikmedi.

İnci Taneleri'nin Dilber'inden ağızları açık bırakan açıklama! Eleştirilere dalga geçerek cevap verdi
İnci Taneleri'nin Dilber'inden ağızları açık bırakan açıklama! Eleştirilere dalga geçerek cevap verdi
GİRİŞ 12.02.2024 09:15 GÜNCELLEME 12.02.2024 09:16
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrol performansı ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Dizideki pavyon sahneleri ve pavyon dansı ise çok sayıda insanın eleştirilerine sebebiyet verdi.

Sosyal medyadaki çok sayıda insan pavyon hayatının bu şekilde servis edilmesinden oldukça rahatsız oldu. Ayrıca bir pavyon dansının adeta moda haline gelmesi ve özendirilmesi tenkit edildi. 

İkinci bölümü ile bugün izleyicisi ile buluşan İnci Taneleri'nde en çok konuşulan ise, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı pavyon dansçısı Dilber karakteri oldu. Hazar Ergüçlü, sosyal platformlar üzerinden yapılan yorumların ardından eleştirileri tiye aldı. 

İnci Tanaleri 'Zahir' Mustafa Yıldıran kimdir? Kardeşi kim? Mustafa Yıldıran'ın oynadığı dizilerİnci Tanaleri 'Zahir' Mustafa Yıldıran kimdir? Kardeşi kim? Mustafa Yıldıran'ın oynadığı diziler

"BİR DAHA YAPAYIM"

Bugüne dek Kuzey Güney, Medcezir, Yüksek Sosyete gibi birçok dizide rol alan oyuncu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dalga geçer gibi bir tavır ile "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" ifadelerini kullandı.

Hazar Ergüçlü'nün yaptığı bu paylaşıma ise, günümüzde Sandık Kokusu dizisinde Atilla karakterini oynayan Metin Akdülder ile aynı dizide Karsu rolü ile performans sergileyen Özge Özpirinççi, kahkaha emojisi ile Hazar Ergüçlü'ye destek çıktı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 48
  • Necla Sarsilmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Ya! anlamadım gitti. Bu bir film. Bu kızda canlandırıyor işi bu. Ortada böyle bir gercek var, nesini konuşuyorsunuz? Bu kız oyuncu siz oyunculuğunu eleştirin illa bir şey soyleyeceseniz. Eleştirilerinizi Yilmaz Erdoğan'a sorsaniza elbet size verecek bir cevabı vardır. İlla insanlari karalayacaksiniz
    Cevapla
  • Ayşe 2 ay önce Şikayet Et
    Yanlış anlamışsın Hazal Hanım. Rahatsız olması gereken kişi sensin aslında.
    Cevapla
  • Sevo 2 ay önce Şikayet Et
    Tiye alır tabii, zaten bu kadar şikayete rağmen hala dizi gündemde ve cahil çok bu ülkede para kazanmak kolay tâbi yeterince değerleri tiye alabilirsen.. yazık RTÜK nerde ise belki onlarda ders almaya gitmiştir.
    Cevapla
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Yahudi bunlar turkiyenin ekmegini yeyip israilci bunlar linet gibi leman sam sevval sana bunlar zionist bozuntusudur bakmayin bunlari depolayin israile
    Cevapla
  • Aymeyu 3 ay önce Şikayet Et
    Hem ahlaksızlar hem de pişkinler. Kolay olan bu hayvanca yaşamak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!